fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Mai 2022

Noi imagini distribuite pe rețelele de socializare au surprins o acțiune spectaculoasă a unor voluntari americani și britanici ce luptă în Ucraina, aceștia surprinzând în ambuscadă un transportor blindat rusesc pe care nu reușesc să îl distrugă din prima.

Publicat in Panorama
Comandamentul Forțelor Aeriene Ucrainene a raportat vineri distrugerea unei rachete de croazieră rusești în regiunea Cernăuți, aflată la aproximativ 60 de kilometri de frontiera cu România, potrivit Radio Chișinău.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 86 de ani a murit, vineri, după ce a căzut pe stradă, lângă Spitalul Municipal Ploieşti. El ar fi fost observat de către paznicul de la spital, care nu ar fi alertat cadrele medicale.

Publicat in Sanatate
Se scumpesc biletele de tren cu 20% de la 1 iulie. Iar tarifele cresc nu doar la CFR Călători, și operatorii privați vor majora tarifele.

Publicat in Social
Opt angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, Substația Târgu Neamț, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Publicat in Moldova
O femeie din comuna Vama, județul Suceava, este cercetată pentru violență în familie, după ce și-a bătut soțul și l-a împins pe scări. Ca să scape de furia partenerei de viață, bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Publicat in Moldova
Romanian Fashion Week, cel mai mare festival de modă din România, cu un istoric de mai bine de un deceniu, începe, în acest weekend, la Iași. Peste 100 de designeri, 40 de show-uri de modă și un catwalk impresionant construit în parcul Palas, concerte care vor îmbogăți atmosfera, toate vor putea fi văzute live, în perioada 27 – 29 mai 2022. Romanian Fashion Week are, în acest an, două secțiuni – Romanian Designers și IF Platform, dedicate prezentării colecțiilor a zeci de designeri consacrați, dar și tineri, precum și RE:CUT, o expoziție inedită de fashion.

Publicat in Social
Un bărbat a sărit cu parașuta din turla Catedralei Neamului, în interiorul construcției. Videoclipul a fost postat recent pe Youtube, dar momentul filmării pare mai vechi.

Publicat in Social

Unchiul primarului obținuse o expertiză din care reieșea că Primăria are teren disponibil


Publicat in Slideshow HOMEPAGE

Unchiul primarului obținuse o expertiză din care reieșea că Primăria are teren disponibil


Publicat in Anchete
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac