fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 28 Iunie 2022

Lucrări fictive, sporuri nejustificate, contracte păguboase, studii de sertar plătite degeaba – arsenalul tuturor primarilor din țară surprins la 25 km de Iași


Publicat in Anchete

Lucrări fictive, sporuri nejustificate, contracte păguboase, studii de sertar plătite degeaba – arsenalul tuturor primarilor din țară surprins la 25 km de Iași


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
În fiecare an, pe 29 iunie, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Sărbătoarea este cunoscută în popor ca SânPetru de Vară și vine cu o serie de obiceiuri, tradiții și superstiții.

Publicat in Social
Andrei Iulian Stancu, ofiţer de poliţie judiciară la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost reţinut de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de patru infracţiuni de corupţie, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Bulgaria a anunțat marți expulzarea a 70 de diplomați ruși, relatează The Guardian.

Publicat in Eveniment
Procurorii şi poliţiştii au efectuat, marţi, percheziţii la persone bănuite că ar fi recrutat familii vulnerabile din România pe care le-ar fi dus în Germania pentru a obţine de pe urma lor indemnizaţii acordate de statul german pentru creşterea şi îngrijirea copiilor minori, precum şi alte ajutoare sociale, relatează Agerpres.

Publicat in Social
O cameră de supraveghere a surprins momentul în care mall-ul din Kremenciuk, Ucraina, a fost bombardat de trupele rusești.

Publicat in Panorama
Un bărbat din judeţul Botoşani, dat în urmărire internaţională, a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să intre în ţară pe la terminalul „Sosiri" al Aeroportului Internaţional „George Enescu" din Bacău.

Publicat in Moldova
O femeie din Suceava a fost internată la ATI cu suspiciunea de botulism, după ce a mâncat o conservă de legume. Este al doilea caz de botulism din acest an, o boală rară și extrem de gravă.

Publicat in Moldova
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - serviciul teritorial Bacău au dispus extinderea urmăririi penale pentru infracţiuni de corupţie, faţă de alte 15 persoane şi faţă de fostul managerul general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SJA) Neamţ, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3