fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Iulie 2022

18 cadre medicale de la Institutul Marius Nasta trebuie să dea explicații în comisia de disciplină, din cauza unghiilor lungi, date cu ojă sau cu gel. Este vorba despre asistente, infirmiere și doctorițe rezidente. Legislația le interzice să poarte unghii lungi, pentru că igiena mâinilor nu poate fi făcută corect în aceste condiții și favorizează răspândirea infecțiilor nosocomiale. Cu toate acestea, cele 18 cadre medicale refuză să își taie unghiile, arată Digi24. Marius Nasta nu e singurul spital la care există această problemă.

Publicat in Sanatate
Poliţişti de frontieră de la Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat, care a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, ce s-a dovedit a fi fals.

Publicat in Social
O femeie a amenințat, vineri, că aruncă în aer o benzinărie din sectorul 6, din București.

Publicat in Social
Destinul unor tineri din Dolj s-a frânt brutal, în noaptea de joi spre vineri, la vârsta majoratului. Mașina în care se aflau cei doi iubiți s-a făcut praf, după o cursă amețitoare.

Publicat in Social
Un bărbat a fost arestat preventiv, iar altul a fost plasat sub controlul judiciar fiind bănuiţi că au sustras suma de 43.000 de euro dintr-un autoturism parcat în comuna Ernei, judeţul Mureş, după ce au folosit un dispozitiv de bruiaj a închiderii centralizate a maşinii.

Publicat in Justitie
George Gavrilă, la data faptelor inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Ilfov, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de luare de mită în legătură cu atribuirea unui contract, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Social-democratul ieșean trage un semnal de alarmă și spune că proiectul de construire a noului sediu al Operei Naționale Române din Iași (ONRI) este în pericol din cauza incompetenței primarului Mihai Chirica și a Primăriei Iași care nu sunt în stare să pună la dispoziție un teren adecvat pentru o astfel de investiție. Senatorul Maricel Popa mai atrage atenția asupra faptului că deja suntem în întârziere față de alte orașe ale căror proiecte sunt într-un stadiu mult mai avansat.

Publicat in Politica Locala
O femeie din Bihor va fi despăgubită de fostul soț pentru că bărbatul a înșelat-o și a părăsit-o după 32 de ani de căsnicie. Decizia instanței este definitivă și stabilește ca femeia să primească în total 20.000 de euro.

Publicat in Justitie
Un agent de poliţie din cadrul IPJ Giurgiu a fost reţinut pentru infracţiuni de corupţie după ce ar fi comis 19 acte materiale de luare de mită în formă continuată şi ar fi divulgat unele informaţii secrete de serviciu sau nepublice cu privire la controale ce urmau a fi efectuate la depozite de material lemnos, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Vineri, 01 Iulie 2022 12:36

COD GALBEN de VIJELII în 30 de județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată care va afecta, total sau parţial, 30 de judeţe din ţară pe parcursul zilei de vineri.

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31