fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 20 Iulie 2022

Trei bărbați și o femeie au căzut, miercuri seara, într-o fosă septică, din localitatea Sărățeni, din Mureș.

Publicat in Social
Un foișor aparținând Primăriei Iași s-a prăbușit peste doi ieșeni. Incidentul a avut loc miercuri, în zona Ciric. Una dintre victime a ajuns la spital.

Publicat in Social
Cathedral Plaza, clădirea construită ilegal în București, lângă Catedrala Romano-Catolică, urmează să fie demolată. Dispoziția de demolare a fost semnată de primarul Nicușor Dan. Cheltuielile cu demolarea vor fi suportate inițial de Primărie, urmând să fie recuperate de la proprietarul clădirii, potrivit unei postări a edilului pe pagina sa de Facebook.

Publicat in Administratie Locala
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a anunțat că va fi organizat un referendum privind aderarea țării la Uniunea Europeană.

Publicat in Moldova
După o „vânătoare” internațională de 9 luni, detectivii au arestat două persoane acuzate că au furat anul trecut 45 de sticle de vin în valoare de peste 1,6 milioane de euro dintr-un restaurant spaniol.

Publicat in Panorama
Institutul Naţional de Statistică anunţă prelungirea perioadei de culegere a datelor pentru Recensământul Populației și Locuințelor până la finalul lunii iulie (până la data de 31 iulie 2022).

Publicat in Administratie Locala
Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a declarat miercuri că unele administraţii locale vor trebui să impună restricţii la utilizarea apei potabile, considerând că este o mare risipă ca cetăţenii să ude grădinile cu apă potabilă.

Publicat in Guvern
O persoană a decedat şi alte două au fost rănite, una fiind minoră, în urma coliziunii între un autoturism şi o autocisternă, accident rutier petrecut miercuri pe DJ 226, în zona rafinăriei de la Năvodari, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Publicat in Social
La sesizarea unor contribuabili, ANAF atenționează, la nici o lună de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici, cu privire la mesaje false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt anunțați că au de plătit ”impozite către sistemul bugetar din România”.

Publicat in Social
Creat din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioară, brandul autohton Coriolan a inaugurat o nouă locație în Palas. Cu o experiență de 26 de ani în făurirea bijuteriilor, Coriolan a reușit să împlinească dorințele a peste 150.000 de cupluri, care au ales să poarte pentru toată viața inelele de logodnă și verighetele meșteșugite la Iași.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31