fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Iulie 2022

Un număr de 12 persoane au fost depistate cu substanţe psihoactive asupra lor, în prima noapte a festivalului Neversea, jumătate dintre acestea fiind cetăţeni bulgari, sârbi şi israelieni, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Publicat in Social
Doisprezece tancuri rusești au fost distruse joi de parașutiști ucraineni în timpul unei ofensive a forțelor Kremlinului în estul țării, afirmă armata ucraineană, citată de Sky News.

Publicat in Eveniment
O nouă înregistrare video distribuită de forțele armate ucrainene arată mai multe tancuri rusești avariate și distruse într-un peisaj dezolant, marcat de cratere și pământ pârjolit.

Publicat in Panorama
Orori incredibile au ieșit la iveală în cazul unui bărbat din Harghita, angajat la un orfelinat din Tuşnad. Individul este acuzat de viol, agresiune sexuală și perversiuni asupra a cel puțin zece minori.

Publicat in Social
Înotătorul David Popovici a cucerit un nou titlu la Europenele de natație pentru juniori de la Otopeni.

Publicat in Alte Sporturi
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de numire a lui Petre Daea (PSD) în funcția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Publicat in Social
Decizie surprinzătoare în interiorul coaliției PSD-PNL. Prefectul din Timiș, care este social democrat, l-a demis pe edilul liberal din Lugoj. Motivul: primarul și-ar fi schimbat domiciliul.

Publicat in Administratie Locala
Adrian Eugen Ionel, fost director general al Companiei Naţionale Unifarm SA, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucureşti la 6 ani şi 8 luni închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că a cerut o mită de 760.000 de euro de la reprezentanţii unei firme, în schimbul atribuirii unui contract de achiziţie de echipamente de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus, respectiv 250.000 de combinezoane şi trei milioane de măşti chirurgicale.

Publicat in Justitie
Cu ocazia controlului de securitate de la intrarea în Judecătoria Iași, jandarmii au depistat un bărbat care avea un cuțit asupra sa.

Publicat in Social
Fostul premier al Japoniei, Shinzo Abe, a murit în spital, după ce a fost împușcat, vineri, în orașul Nara, în timp ce ținea un discurs în timpul campaniei electorale.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31