fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 August 2022

Vineri, 12 August 2022 22:25

Actrița Anne Heche a murit!

Actriţa americană Anne Heche a murit vineri, la o săptămână după ce a fost grav rănită într-un accident de maşină.

Publicat in Vedete
Cel puţin unsprezece persoane au fost ucise vineri într-un atac armat în localitatea Cetinje, care s-a declanşat în urma unei dispute familiale, a anunţat RTCG, radio-televiziunea publică din această ţară din Balcani, relatează AFP, citat de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Scriitorul Salman Rushdie, care ani de zile a fost vizat de amenințări cu moartea după ce a scris romanul „Versetele satanice”, a fost atacat pe o scenă din statul New York în timp ce se pregătea să susțină un discurs, potrivit BBC. În 1989, un tribunal islamic iranian a emis o sentinţă de condamnare la moarte împotriva scriitorului britanic de origine indiană.

Publicat in Eveniment
Doi șoferi, tată și fiu, au fost reținuți de poliție pentru conducere sub influența drogurilor. Situația complet neobișnuită s-a petrecut în Gorj, iar scandalul s-a întins atât de tare, încât și un polițist a fost acuzat de consum de droguri și testat.

Publicat in Justitie
Un bărbat, inginer de elicoptere, a demontat un Volkswagen Golf pentru a salva un pui de pisică rănit, care rămăsese blocat lângă motorul mașinii.

Publicat in Panorama
Un bărbat din județul Iași a fost arestat, după ce a sărit cu bâta și cu furca la doi polițiști chemați să îl calmeze. Individul asculta manele, cu volumul dat la maximum, și s-a făcut foc și pară când agenții au intervenit.

Publicat in Justitie
Comandantul Flotei Rusiei din Marea Neagră, amiralul Igor Osipov, care se afla în această funcţie din 2019, a fost destituit joi de preşedintele rus Vladimir Putin, în urma exploziilor devastatoare de marţi de la baza aeriană din Novofiodorovka, unde staţiona Regimentul 43 de asalt naval - principala componentă aeriană de atac a Flotei ruse din Marea Neagră, anunţă vineri media ucrainene, citând canale Telegram proruse din Sevastopol, oraş-port din Crimeea anexată de Rusia în 2014.

Publicat in Eveniment
O icoană a rămas intactă în urma unui incendiu care a distrus complet, joi, o casă din localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Publicat in Moldova
Deficitul de cont curent a urcat la 12,298 miliarde de euro după primele şase luni ale acestui an, de la 7,203 miliarde de euro în perioada similară a anului trecut, un avans de aproape 70,73%, potrivit datelor Băncii Naţionale a României, transmise vineri Agerpres.

Publicat in Banci
127 de proiecte ce vizează dezvoltarea tuturor comunităților ieșene vor fi realizate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” (PNI). Guvernarea social-democrată a alocat, în medie, peste 3 milioane de euro pentru fiecare comunitate din județ. Nicio comună nu a fost neglijată. Toți ieșenii vor beneficia de proiectele din cadrul Programului național pentru dezvoltare locală, inițiat de PSD.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31