fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 13 Septembrie 2022

Blaturile din administrație în mari cazuri de corupție: dosare de autorizare dispărute, procese-verbale măsluite, cereri tardive, scrise „la mișto”


Publicat in Anchete

Blaturile din administrație în mari cazuri de corupție: dosare de autorizare dispărute, procese-verbale măsluite, cereri tardive, scrise „la mișto”


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Înălțarea Sfintei Crucii este a doua mare sărbătoare din Noul An Bisericesc după Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică.

Publicat in Social
Viceministrul ucrainean al Apărării, Hanna Maliar, a afirmat marţi că în cursul contraofensivei împotriva Rusiei în regiunea Harkov (nord-est), forţele ucrainene au preluat sub control peste 300 de localităţi ocupate anterior de Rusia, relatează EFE şi Reuters, citate de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Trei persoane au fost, marţi, arestate preventiv şi o a patra este cercetată penal în arest la domiciliu, pentru că ar comis două jafuri la săli de jocuri de noroc din municipiul Constanţa, cauzând un prejudiciu total de aproape 20.000 de lei.

Publicat in Justitie
Două femei ucrainene din orașul Izium au fost atacate, duminică, în jurul orei 22.30, de un bărbat rus, în Roquebrune-Cap-Martin, Franța, pe motiv că ar fi ascultat muzică ucraineană pe telefon, relatează publicația de știri Nice-Matin.

Publicat in Eveniment
Guvernul Ungariei a impus prin decret obligaţia de a asculta bătăile inimii fătului înainte de avort, o cerinţă pe care vor trebui să o îndeplinească toate femeile însărcinate care optează pentru o întrerupere de sarcină, transmite marţi EFE.

Publicat in Panorama
Polițiștii bucureșteni fac marți percheziții la mai mulți bodiguarzi suspectați de șantaj, favorizarea făptuitorului, influențarea declarațiilor și mărturie mincinoasă, potrivit unui comunicat de presă.

Publicat in Justitie
Polițiștii din Capitală și județul Alba caută o tânără bănuită că a pus la cale un furt de bijuterii. Ea ar fi golit seiful unei case de amanet din București și ar fi plecat cu aproape o jumătate de kilogram de aur.

Publicat in Justitie
Un cuplu britanic a fost trimis la închisoare după ce și-a torturat fetița de cinci ani „aproape până la moarte”, forțând-o să stea ore întregi într-o cadă plină cu apă rece cu gheață.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3