fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 14 Septembrie 2022

Conducerea unui azil de bătrâni a fost nevoit să își ceară scuze pentru că a angajat o stripteuză care să facă spectacol pentru vârstnici. Decizia a fost luată pentru a celebra festivalul recoltei din Taiwan.

Publicat in Panorama
Oficialii ucraineni spun că au descoperit ceea ce descriu drept o „cameră de tortură” folosită de militarii ruși pentru a-i ține pe prizonierii lor în orașul Balaklia, recent eliberat de sub ocupația invadatorilor lui Putin, scrie The Guardian.

Publicat in Eveniment
Angajaţi care s-au aflat în slujba regelui Charles pe perioada cât a fost moştenitorul tronului britanic au fost înştiinţaţi că şi-ar putea pierde slujbele, demers criticat de un sindicat şi etichetat drept „nemilos” având în vedere că Elisabeta a II-a nu a fost încă înmormântată, informează Reuters.

Publicat in Panorama
Alianţa pentru Unirea Românilor a depus, miercuri, un proiect de lege privind interzicerea utilizării insectelor în producţia de hrană pentru populaţia umană.

Publicat in Parlament
Două foste angajate ale Primăriei Sebeș din Alba sunt acuzate că au delapidat peste 100.000 de lei din banii destinați indemnizațiilor pentru persoane cu handicap.

Publicat in Administratie Locala
Gigantul spaniol Inditex, proprietarul magazinelor Zara, a accelerat achiziţiile de haine din Asia pentru a-şi face stocuri înaintea unor posibile probleme care ar putea apărea în următoarele şase luni de-a lungul lanţurilor de aprovizionare, informează un articol publicat miercuri în Financial Times, preluat de Agerpres.

Publicat in Companii
Un primar din Gorj oferă recompense persoanelor care îi dau informații despre cei care aruncă gunoiul în alte spații decât ghenele de gunoi. Edilul din localitatea Stejari susțiune că pentru fiecare fotografie sau filmuleț trimis oferă suma de 200 de lei.

Publicat in Administratie Locala
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a dat în urmărire, miercuri, o tânără necunoscută, care a plecat cu suma de 21.800 lei, rămasă blocată într-un bancomat în urma unei tranzacţii eşuate.

Publicat in Social
O femeie din Târgu Jiu cu un Bull Terrier a ajuns în atenția Poliției, după ce au apărut imagini cu câinele agresiv care ține în gură un cățel mort. Localnicii sunt revoltați și cer pedepse exemplare.

Publicat in Social
Primarul Oraşului Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, a fost reţinut, miercuri, de procurori într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, a informat Direcţia Naţională Anticorupţie.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30