fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Ianuarie 2023

O fetiţă în vârstă de 13 ani a murit în timpul unui atrenament la volei. Copila legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Piatra-Neamţ şi-a pierdut cunoștința în timp ce se afla e teren și a decedat ulterior la spital.

Publicat in Moldova
Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv, după ce a lovit o femeie cu pumnii în faţă şi i-a sustras telefonul mobil pe o stradă din satul Tamaşi - Corbeanca, judeţul Ilfov.

Publicat in Justitie
În fiecare an, pe 7 ianuarie, creștinii ortodocși sărbătoresc soborul Sfântul Ioan Botezătorul. Aceasta este una dintre cele patru sărbători pe care Biserica Ortodoxă Română i le dedică sfântului.

Publicat in Social
Trei agenţi de pază, angajaţi ai unei societăţi comerciale, au fost arestaţi preventiv după ce, împreună cu alte patru persoane, neidentificate încă, au furat doi tamburi cu peste 1.600 metri de cablu cu inserţie din cupru.

Publicat in Justitie
Deputatul AUR Dumitru Viorel Focşa a prezentat vineri, într-o postare pe Facebook, varianta sa privind acuzaţiile care i se aduc că şi-a bătut soţia.

Publicat in Justitie
Un tată disperat susține că fosta sa soție vrea să-l castreze chimic pe fiul lor și o roagă să nu apeleze la această metodă.

Publicat in Panorama
Jurnalistul de investigaţie bulgar Christo Grozev, împotriva căruia Rusia a emis recent un mandat de căutare şi arestare, a denunţat infiltrarea serviciilor secrete ruse în Bulgaria, ţară în care nu se simte în siguranţă, relatează EFE.

Publicat in Eveniment
Bogdan Dumitru Dumitraşcu, fost director general adjunct al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA), a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de instigare la fraudă cu fonduri europene.

Publicat in Justitie
Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în localitatea Jucu, două persoane solicitând consult medical.

Publicat in Social
Doi bărbaţi din comuna Podu Turcului sunt cercetaţi penal după ce vineri au tras mai multe focuri cu puşca, în aer, în curtea bisericii din localitate, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31