fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Decembrie 2023

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui Dumitru Buzatu plănuia să fugă din România dacă va fi eliberat din arest, fiind interceptat de procurori în timp ce îi promitea secretarei sale că o va lua cu el în Ecuador.

Publicat in Justitie
Ies la iveală noi detalii din dosarul corupției de la Spitalul Județean din Botoșani. Una dintre șefele arestate preventiv umbla prin spital cu geanta plină de plicuri cu bani, conform interceptărilor făcute de ofițerul trimis sub acoperire în unitatea sanitară.

Publicat in Justitie
Cea mai puternică erupție solară din ultimii șase ani a avut loc în seara zilei de joi, 14 decembrie, informează spaceweather.com.

Publicat in Panorama
Un responsabil local a aruncat, vineri, mai multe grenade la o reuniune municipală în regiunea ucraineană Transcarpatia, care au explodat şi au provocat rănirea a 26 de persoane, informează poliţia naţională.

Publicat in Eveniment
Într-o criză de gelozie, un român și-a împușcat soția în Ruse, Bulgaria, în salonul de coafură unde lucra femeia ca manichiuristă.

Publicat in Eveniment
Medicii dintr-un spital din Franța au rămas șocați după ce un bărbat a ajuns la Urgențe cu un proiectil din Primul Război Mondial înfipt în rect.

Publicat in Panorama
Olanda legalizează canabisul în cadrul unui experiment, în două orașe. Contrar opiniei generale, drogurile ușoare nu sunt legale în Țările de Jos.

Publicat in Panorama
Un cutremur slab cu magnitudinea 3,4 s-a produs, vineri, la ora 15:23, în judeţul Arad, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Social
Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 zile sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Publicat in Moldova
Cele mai spațioase din Iași! Aceste unități sunt perfect compartimentate pentru nevoile tuturor membrilor familiei tale.

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 3