fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 20 Februarie 2023

Jupânii Iașului, la judecată penală: pentru public clamează nevinovăția, iar la procese caută cu disperare chichițe procedurale ca să tergiverseze sentințele


Publicat in Anchete

Jupânii Iașului, la judecată penală: pentru public clamează nevinovăția, iar la procese caută cu disperare chichițe procedurale ca să tergiverseze sentințele


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
David Lee, un englez în vârstă de 39 de ani, este acuzat că a abuzat sexual un pescăruș.

Publicat in Panorama
TAROM a fost ținta unui atac informatic luni, dar fără pagube majore. Hackerii au ajuns la anumite fișiere din serverele companiei, dar oficialii acesteia susțin că totul este sub control.

Publicat in Companii
Incident grav în centrul oraşului Roman: într-un scandal între şase persoane, un bărbat aflat în scaun cu rotile a fost atacat şi lovit cu sălbăticie. În final, unul dintre agresori a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat, arată Știrile PRO TV.

Publicat in Moldova
Republica Moldova i-a cerut luni Uniunii Europene să impună sancţiuni contra oligarhilor moldoveni acuzaţi că ajută Moscova să destabilizeze ţara, după alegaţiile potrivit cărora Rusia complotează pentru a răsturna guvernul pro-occidental de la Chişinău, relatează AFP.

Publicat in Moldova
Parchetul general mexican anunţă extrădarea din Polonia a liderului român al unei grupări internaționale care se ocupa cu furturi și clonare de carduri în Mexic, dar și în alte state.

Publicat in Eveniment
Un bărbat a murit după ce a căzut din Turnul Chindiei, la Târgoviște. Echipajul medical a ajuns repede la fața locului, dar nu a reușit să-l resusciteze.

Publicat in Social
Moartea fulgerătoare a unei adolescente de 17 ani din Dâmbovița este cercetată de polițiști. Fata a fost găsită inconștientă de părinții ei în cabina de duș. Iar echipajul medical chemat de urgență nu a reușit să o aducă la viață.

Publicat in Social
Un cutremur slab, de magnitudine 3 pe scara Richter, s-a produs luni, la ora locală 13:23, în judeţul Gorj, la o adâncime de 3 km.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28