fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 11 Martie 2023

Accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Peste 40 de TIR-uri și autovehicule s-au ciocnit în lanț la kilometrul 26 al autostrăzii M1, posibil din cauza unei furtuni de praf. Un incendiu a izbucit imediat după impact.  

Publicat in Eveniment
Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări după ce un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a decedat în urma unor înţepături pe care şi le-ar fi făcut cu briceagul, în zona pieptului, în timp ce se afla în secţia ATI a unităţii sanitare.

Publicat in Sanatate
Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe Richter s-a produs sâmbătă, la ora locală 17:53, în zona seismica Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Social
Ionel Arsene a fost dat în urmărire națională. Acesta se află pe lista „Most Wanted” a Poliției Române. Ione Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare. Pedeapsa, cu executare, este definitivă. Arsene a fost condamnat pentru trafic de influență.

Publicat in Justitie
Forţele speciale au luat cu asalt o farmacie în care 11 persoane au fost ţinute captive timp de aproximativ cinci ore.

Publicat in Eveniment
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) are primul campus iluminat LED din țară, după ce în „Tudor Vladimirescu” a fost implementat un proiect prin care s-au schimbat toate corpurile vechi de iluminat cu unele noi, rețeaua fiind extinsă cu 20%. Noua rețea a presupus o investiție de aproape 200.000 de lei, iar anual se vor economisi circa 15.000 de kW*h.

Publicat in Educatie