fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 Mai 2023

Vineri seara, la Târgul de Carte Librex, în Palas Mall, Atrium, Părintele Necula a susținut în fața unui auditoriu numeros conferința „Frumusețea lecturii. Lectura frumuseții”.

Publicat in Timp Liber
Zeci de edituri, mii de titluri, lansări și prezentări de carte, momente muzicale, vă așteaptă până duminică 14 mai, în Atrium Palas Iași.

Publicat in Timp Liber
Frații bebelușului subnutrit, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie Ploiești în stop cardio -respirator, au fost preluați de Protecția Copilului.

Publicat in Sanatate
Un capac frigorific care era montat peste un sicriu în care se afla un trupul unui tânăr de 36 de ani a explodat, vineri, în comuna Teaca din judeţul Bistriţa-Năsăud, conform Timp Online.

Publicat in Social
Un elicopter Mi-28 al armatei ruse s-a prăbuşit vineri în cursul unui antrenament în Crimeea anexată, provocând moartea celor doi piloţi ai săi, a anunţat Ministerul rus al Apărării, care privilegiază pista unei defecţiuni tehnice, potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Directorii Serviciului Public Local de Termoficare (SPLT) Braşov au fost reţinuţi de procurorii DNA şi ulterior arestaţi preventiv într-un dosar de corupţie care vizează atribuirea preferenţială a unor contracte de achiziţii publice.

Publicat in Justitie
O grupare infracţională a reuşit să înşele aproximativ 33.000 de mici investitori prin metoda "investment fraud", care constă în atragerea de fonduri prin asistenţă telefonică pentru investiţii în platforme online fictive, cu promisiunea unor câştiguri substanţiale.

Publicat in Justitie
Parchetul General susţine că premierul Nicolae Ciucă nu poate fi acuzat de uz de fals în dosarul în care a fost reclamat că a plagiat în teza de doctorat, deoarece diploma este doar un act care certifică/atestă titlul de doctor şi nu constituie un înscris oficial fals în sensul legii penale.

Publicat in Justitie
„Boala hemoragică epizootică", care poate fi fatală la bovine, a fost detectată pentru prima data în Europa: sosirea insectelor care o transmit este „o consecinţă a schimbărilor climatice, relatează agenţia sanitară franceză Anses, transmite AFP.

Publicat in Panorama
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au trimis în judecată firma SC Al Carina SRL, cu sediul în oraşul Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată (122 acte materiale), fiind acuzată că a livrat substanţe dezinfectante neconforme către 46 de spitale.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3