fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 18 Mai 2023

Andreea Hristu, actriță la Teatrul Excelsior, a fost bătută joi în Parcul Cișmigiu, la doi pași de Primăria Capitalei. La agresiune au fost martori patru bărbați, aflați pe băncile din apropiere, dar niciunul nu a intervenit.  

Publicat in Social
Miercuri, 17 Mai 2023, Antibiotice SA, cel mai important producător român de medicamente generice a obținut, în urma apelului de proiecte finanțate prin HG 807/2014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, acordul pentru finanțarea proiectului “Capacitate de producție, ambalare și depozitare produse sterile, soluții și topice”.

Publicat in Companii
Răpire ca în filme la Constanța. Un milionar a fost ridicat din fața blocului în care locuiește, ținut captiv pe bancheta din spate a unui autoturism și torturat mai bine de șase ore.

Publicat in Justitie
Americanii au lansat primul test uman al unei pilule care inversează efectele radiației nucleare, alimentând temerile din ce în ce mai mari cu privire la izbucnirea unui război nuclear. Medicamentul ar urma să fie disponibil în 2024.

Publicat in Panorama
Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Sibiu, Eugen Iordănescu, a fost trimis în judecată într-un dosar de delapidare şi corupţie, a anunţat joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul din Sibiu, printr-un comunicat de presă.

Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a suferit o amputaţie de antebraţ stâng după ce şi-a prins mâna într-un utilaj la o societate comercială din municipiul Bârlad, va fi transportat cu un elicopter SMURD la un spital din judeţul Iaşi.

Publicat in Sanatate
Tenismanul Rafael Nadal a anunţat joi că nu va participa la următoarea ediţie de la Roland Garros, care va avea loc între 22 mai şi 11 iunie, informează EFE, care aminteşte că spaniolul a câştigat de 14 ori acest turneu.

Publicat in Alte Sporturi
Ești pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă și încă mai ai de pus la punct ultimele detalii pentru a completa scenariul nunții tale? Wedding Days te așteaptă în acest weekend, la Palas, cu oferte ale expozanților de top și cu cele mai noi tendințe pentru ca ziua nunții tale să devină memorabilă.

Publicat in Timp Liber
Astăzi au avut loc întâlnirile Biroului Politic și Consiliului Politic Județean în care noul președinte interimar a punctat primele măsuri organizatorice după preluarea mandatului. Au fost prezentate direcțiile generale de acțiune pentru perioada imediat următoare, fiind anunțată continuarea procedurilor de desfășurare a alegerilor din cadrul organizațiilor locale în vederea organizării Conferinței județene de alegeri. Totodată, a fost numit secretarul executiv al filialei, acesta fiind Vlad Ciobanu, care a ocupat până la acest moment funcția de purtător de cuvânt al PSD Iași.

Publicat in Politica Locala
Fiul deputatul AUR Ringo Dămureanu ar fi fost agresat de alți tineri, într-un tramvai, în Craiova. Poliția a confirmat deschiderea unei anchete, pentru a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3