fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 18 Februarie 2024

Pentru un aparat de cafea pe spațiul public se plătește o chirie de 100-200 euro pe lună

La Spitalul de Recuperare chiria e doar 8 euro/lună

Un aparat poate produce venituri lunare de 1.000 de euro

Firma din Suceava a fost descalificată pe un motiv absurd: un sortiment de cafea conținea cuvântul „whiskey” în denumire, iar comisia a considerat că încearcă să vândă alcool în spital

Reprezentanții firmei au dat spitalul în judecată: cafeaua nu conține alcool, ci doar o aromă „irish espresso”

Trucarea licitației a fost primitivă: concurentul nu a putut intra în posesia caietului de sarcini

Așa se joacă pe tarlaua lui Cumpăt-Chirica-Țurcanu


Publicat in Anchete
Primarul PMP de la Gorban şi edilul USR de la Mirceşti vor candida pe listele PSD, au anunţat duminică social-democraţii ieşeni, surse politice precizând că PSD se află în negocieri şi cu alţi primari din judeţul Iaşi.

Publicat in Administratie Locala
O femeie de 39 de ani şi-a lăsat copilul de 9 ani în incinta Spitalului de Pediatrie din Galaţi şi a plecat, tatăl minorului anunţând poliţia.

Publicat in Moldova
Marieme și Ndeye, gemene siameze din Senegal, aveau o speranță de viață de doar câteva zile când s-au născut. Dar au reușit să demonstreze medicilor că se înșeală și au ajuns la vârsta de 7 ani.

Publicat in Panorama
O femeie din judeţul Braşov a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a agresat fizic soacra. Bătrâna, lovită cu pumnii şi cu picioarele, a primit certificat care arată că are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Publicat in Justitie
O anchetă este în plină desfășurare în orașul italian Florența, după ce o placă imensă de beton s-a prăbușit peste mai mulți muncitori, pe un șantier din oraș.

Publicat in Eveniment
Un preot din Sankt-Petersburg a fost reținut de poliție după ce a anunțat că va ține o slujbă de comemorare pentru Aleksei Navalnîi, a anunțat sâmbătă soția sa pe Facebook, potrivit Moscow Times.

Publicat in Eveniment
Un bărbat a lovit cu maşina un copac şi apoi a intrat cu autovehiculul într-un spaţiu comercial, duminică dimineaţă, la Piatra Neamţ.

Publicat in Moldova
Descoperire șocantă în casa închiriată a unui bărbat în vârstă de 33 de ani din SUA. Autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al unei femei într-o mașină funerară și rămășițele incinerate a cel puțin 30 de persoane.

Publicat in Panorama
O femeie de 75 de ani din Alba Iulia a fost, sâmbătă, victima unei înşelătorii prin metoda „accidentul", ea dându-i unei persoane necunoscute 6.500 de euro şi 16.000 de lei după ce a fost păcălită telefonic că o rudă ar fi avut un accident rutier şi trebuie supusă unei intervenţii într-o clinică privată.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2