fbpx
 

Advertorial

PSD Iași: Susținem construirea Institutului de Boli Cardiovasculare de la Miroslava!

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a afirmat ieri că Partidul Social Democrat susține construcția Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) de la Miroslava, dimensionat însă, nevoilor pacienților din Moldova!

Monica Berescu (USR Iași): PSD îi înșeală din nou pe români și le ia banii din buzunare!

Premierul Marcel Ciolacu a mințit cu nerușinare o țară întreagă de fiecare dată când a vorbit despre creșterea taxelor. A declarat public în mai 2022, ianuarie 2023 și în luna mai din acest an că nu vor exista creșteri de taxe și impozite.

Falcon Lake, un film adorat de critici, într-o difuzare specială la Ateneu

Bastien și Chloé își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială. „Prima iubire te va bântui.”

Sarea în bucate, spectacol pentru toate vârstele la Ateneu

O producție teatrală plină de farmec și învățături valoroase, care pornește de la un basm clasic și îl transformă într-o experiență interactivă și captivantă pentru copii. Acest spectacol magic ne poartă prin tărâmul minunat al basmelor, unde se întâmplă lucruri neobișnuite.

PSD Iași: A fost semnat primul contract de proiectare și execuție pentru A8!

Visul a milioane de români din zona Moldova devine realitate pas cu pas. Astăzi a fost semnat primul contract de lucrări pentru Autostrada A8 (Ungheni – Iași – Tg. Mureș). Infrastructura Moldovei este o prioritate a Guvernului condus de social-democratul Marcel Ciolacu.

Marius BODEA (USR): Un pas important pentru A8, un drum lung și anevoios înainte!

Astăzi s-a semnat primul contract de proiectare și execuție pentru A8, proiectul esențial al regiunii noastre și al Iașului, care ne va lega de Vestul țării și de Vestul Europei. El este singura noastră garanție de dezvoltare economică reală, asigurând mobilitatea persoanelor și, mai ales, mărfurilor. Și în vreme ce tiribombele politice ale zilei sună alămurile și tobele și se înfoaie cu această realizare, realitatea este că a fost un drum extrem de lung până aici și va fi unul complicat și de aici încolo până la finalizarea întregii autostrăzi.

Compozitorul coloanei sonore „Flavours Romania” va dirija concertul de muzică tradițională, cu influențe moderne, la Palas

Tradițiile stau la baza identității popoarelor și sunt transmise din generație în generație pentru a se ne menține unicitatea folcloristică și nu numai. În această săptămână în Ansamblul Palas va avea loc Concertul de muzică tradițională „Dimitrie Cantemir” în sonorități moderne, din cadrul Festivalului de muzică Bizantină, unde cântece tradiționale vor fi îmbinate cu note moderne. Târgul de Artă și Antichități completează lista evenimentelor și îi invită pe ieșeni să redescopere epocile când tradițiile dictau cutumele sociale din întreaga lume.

USR Iași: „Falimentul din comuna Schitu Duca este opera unui primar incompetent, girat de PNL”

Comuna ieșeană Schitu Duca este prizoniera unei administrații PNL care continuă să desființeze noțiunea de prosperitate, prin datoriile acumulate, amenzile primite și blocajele financiare care paralizează bunul mers al lucrurilor. În timp ce localitatea este trasă în jos de procesele pierdute și restanțe, primarul PNL continuă să contureze public o viață roz, cu investiții de milioane de euro, sfidând realitatea apăsătoare. Multă vorbă, zero fapte. Echipa USR Schitu Duca își dorește să fie aproape de cetățeni și, în 2024, să reseteze politica locală, prin oameni muncitori și cinstiți, care nu duc comuna din impas în impas.

PSD Iași: Domnule primar, responsabilitatea față de țară nu înseamnă să fii campion național la dosare penale!

În dorința de a scăpa de opoziția social-democrată care-i penalizează public derapajele și incompetența crasă care a dus la subdezvoltarea Iașului, edilul liberal Mihai Chirica speră că viitoarele alegeri vor duce la apariția unui USL2, un parteneriat materializat prin liste comune între PNL și PSD pentru următoarele tururi de scrutin.

USR: Primarul Leon Bălteanu construiește o școală nouă și modernă în comuna ieșeană Mircești

Primarul USR, Leon Bălteanu a făcut pas important pentru construcția unei școli noi în comuna pe care o conduce, pentru ca elevii să aibă parte de o educație de calitate. În acest moment a fost finalizat studiul de fezabilitate și sunt șanse mari, ca la începutul anului 2024, să demareze lucrările. Edilul ieșean și-a arătat grija și pentru Școala Gimnazială Vasile Alecsandri” Mircești, care va primi dotări în valoare de 300.000 de euro, după ce a fost semnat contractul de finanțare prin PNRR.

Pagina 1 din 21

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30