fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 24 Noiembrie 2019

Votul covârșitor în favoarea președintelui Iohannis este o palmă dată tuturor celor care au crezut că pot pune democrația în cui când au chef, că pot aloca resurse publice după bunul plac către clientela de partid și că legea este opțională pentru ei, pentru protejații lor și că au sistemul de justiție în buzunar!

Publicat in Politica Locala
Preşedintele Klaus Iohannis conduce detaşat în confruntarea cu Viorica Dăncilă, arată EXIT POLL-urile realizate cu trei ore înainte de închiderea urnelor. Estimările nu includ şi votul din diaspora, care-i va mai aduce procente bune preşedintelui Klaus Iohannis. În cazul în care Viorica Dăncilă va scoate sub 35%, va fi răsturnată din fruntea PSD. Aşadar, diaspora ar putea fi decisivă pentru Dăncilă.

Publicat in Presedintie
O femeie care a lovit duminică un membru al comisiei din secţia 149 din Iaşi, pentru că a fost trimisă să voteze la secţia unde este arondată, a fost amendată.Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său.

Publicat in Social
Iordan Năstase, viceprimarul din Babadag, şi-a fotografiat buletinul de vot şi a pus poza pe o reţea de socializare, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz. În judeţul Constanţa, un primar este acuzat că a supravegheat votul unui cetăţean imobilizat în scaunul cu rotile.

Publicat in Justitie
Tânărul bănuit de comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri din municipiul Caracal a fugit din sediul Poliţiei, unde era audiat, au anunţat duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Publicat in Justitie
O tânără care a fost ridicată, duminică, prin forţă de pe o stradă din vecinătatea Hotelului Carpaţi din municipiul Baia Mare a fost recuperată de poliţişti în urma a trei apeluri telefonice la numărul de urgenţă 112, efectuate de martori oculari, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Publicat in Social
Românii din străinătate continuă să voteze în număr foarte mare în cea de a treia zi a turului al doilea al alegerilor prezidențiale 2019, când a fost atins un record absolut, iar la unele secții s-au format cozi.

Publicat in Social
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se confruntă în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019, primele rezultate exit poll urmând a fi prezentate la ora 21.00. În primul tur al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a obținut 37,82% (3.485.292 voturi), iar Viorica Dăncilă - 22,26% (2.051.275 voturi).

Publicat in Presedintie
Doi ieșeni au făcut sesizări în această dimineață cu privire la votul pentru alegerile prezidențiale.

Publicat in Social
Duminică dimineață, un muncitor de pe un șantier de pe Șoseaua Bucium a anunțat autorităţile că un coleg de muncă, Marcel B., a fost înjunghiat în zona capului.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30