fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 01 Ianuarie 2020

Anunțul nu a fost făcut public de conducerea aeroportului Iași, cum era normal, ci de consilierul județean PNL Romeo Vatră, pe pagina sa de Facebook.

Publicat in Administratie Locala
Un adolescent de 17 ani, din oraşul Ovidiu, a fost rănit şi transportat miercuri după-amiază, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, după ce i-a explodat o petardă în faţă, transmite Agerpres.

Publicat in Sanatate
Amenzile rutiere cresc spectaculos de astăzi, cu peste 50 la sută, din cauza conflictului politic dintre guvernul PNL condus de Ludovic Orban şi opoziţia PSD din Parlament.

Publicat in Social
Mircea Rednic și-a dat acordul pentru a veni la Poli Iași și a semnat deja contractul cu oficialii formației Politehnica Iaşi.

Publicat in CSMS Iasi
Un caz de o cruzime rară împotriva animalelor a avul loc zilele trecute în Satu Mare. Un câine a fost transportat în stare gravă la veterinar, după ce o persoană i-a băgat în gură o petardă aprinsă și a explodat.

Publicat in Social
Irina Rimes a publicat un mesaj vocal pe Insta Story, în care le-a explicat fanilor în ce situație se află și și-a cerut scuze că nu va putea onora contractul de Revelion, de la Iași.

Publicat in Social
Sfântul Vasile, unul dintre cei mai importanţi ai Bisericii Ortodoxe, considerat păzitor de duhuri rele, este sărbătorit în prima zi din noul an, cu urări şi petrecere, considerându-se că aşa cum este musafirul din această zi, bogat sau sărac, aşa va fi omul tot anul.

Publicat in Social
O crimă în stil mafiot s-a produs în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi, unde o femeie ar fi oferit 2.500 de lei pentru doi bărbaţi din sat care să îi omoare soţul, cetăţean italian, cu 30 de ani mai în vârstă ca ea, şi totul să pară un incident casnic.

Publicat in Moldova
Companiile petroliere au ieftinit benzina şi motorina cu 32 de bani pe litru, începând de miercuri, 1 ianuarie, ca urmare a eliminării supraaccizei aplicate carburanţilor.

Publicat in Companii