fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 14 Octombrie 2020

Un cunoscut medic de la Spitalul Municipal din Timișoara, în vârstă de 61 de ani, şi-a pus capăt zilelor, împuşcându-se în cap cu un pistol.

Publicat in Social
Franța anunță reinstituirea stării de urgenţă începând de sâmbătă, 17 octombrie.

Publicat in Eveniment
Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, preotul Constantin Sturzu, a declarat că racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva ar putea fi reintrodusă în Catedrala Mitropolitană în cursul nopţii de miercuri.

Publicat in Social
Secretarul de stat în MAI Raed Arafat spune că nu știe cine, la nivel de minister, și-a dat acordul ca pelerinii din afara Iașului să fie primiți la racla Sfintei Parascheva.

Publicat in Sanatate
Şase persoane au fost rănite miercuri seara, într-un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Vadu, comuna Dragomireşti, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Publicat in Moldova
Procurorii din Topoloveni și polițiștii de la Investigații Economice au făcut, miercuri, percheziții la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă într-un dosar mai vechi de corupție. Din primele informații, Cristinel Dăncilă nu are nicio calitate în dosar, însă va fi chemat la audieri zilele următoare.

Publicat in Social
Procurorii bihoreni au deschis un dosar penal după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Oradea a fost organizată o nuntă la care au participat peste 350 de persoane.

Publicat in Social
Liderul partidului neonazist grec Zori Aurii, Nikos Michaloliakos - negaţionist şi admirator al naţional-socialismului - a fost condamnat miercuri la 13 ani de închisoare cu executare de Curtea penală din Atena, care l-a găsit vinovat de „conducerea unei organizaţii criminale", relatează AFP şi ANA.

Publicat in Eveniment
Întâmplare şocantă în judeţul Braşov: o fetiţă de 10 ani a ajuns la spital grav rănită după ce ar fi fost atacată în plină zi cu toporul de un vecin de 24 de ani.

Publicat in Social
În urma a 9 percheziții efectuate în Neamț, au fost indisponibilizate 1,6 kilograme de cannabis. De asemenea, 8 persoane au fost reținute.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31