fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 28 Februarie 2020

Trei cetăţeni români sunt izolaţi într-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, unde li se fac analize pentru noul coronavirus, a declarat vineri ministrul sănătăţii din această ţară, Rafael Sanchez Cardenas, citat de agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Nereguli grave la Tarom, chiar în ziua moţiunii de cenzură împotriva Vioricăi Dăncilă, când Răzvan Cuc a fost acuzat că a cerut directorului companiei  să ţină aeronavele la sol pentru ca parlamentarii să nu ajungă la vot în Bucureşti.

Publicat in Justitie
Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA, după ce ar fi luat mită 120.000 lei. S-a dispus astfel reţinerea sa, vineri seara, informează „Adevărul”.

Publicat in Justitie
Autoritățile de la Penitenciarul Rahova caută un deținut care s-a aflat în permisie, iar acum este de negăsit.

Publicat in Justitie
Politiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu în cazul fostului șef al DSP Gorj care a fost demis vineri. Carmen Ivanov este acuzată că a raportat date eronate către Ministerul Sănătăţii cu privire la coronavirus, potrivit Mediafax.

Publicat in Sanatate
Procurorii DIICOT din Caraş-Severin au pus sub acuzare, vineri, 16 persoane pentru mai multe infracţiuni, printre care şantaj şi abuz în serviciu, în dosarul în care a fost audiat în calitate de suspect şi fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.

Publicat in Justitie
Oamenii de știință din Israel sunt în pragul de a lansa primul vaccin împotriva noului tip de coronavirus, a anunțat Ministerul Științei și Tehnologiei din această țară, potrivit Jerusalem Post.

Publicat in Panorama
Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea s-a accidentat la o mână în timp ce lucra, vineri, în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el fiind supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, a anunţat avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Publicat in Justitie
Vlad Voiculescu a anunțat că își retrage candidatura pentru Primăria Capitalei, după ce PNL a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan pentru funcția de primar general. El a adăugat însă că va candida pe lista consilierilor generali.

Publicat in Administratie Locala
Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale o solicitare privind transparentizarea procesului de acordare a subvenţiilor pentru angajarea de şomeri şi ce măsuri se vor lua în acest caz.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3