PSD acuză fraudarea alegerilor europarlamentare: comisie de anchetă pentru votul din 26 mai

PSD acuză fraudarea alegerilor europarlamentare: comisie de anchetă pentru votul din 26 mai

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunţat miercuri, la Antena 3, că ar putea fi înfiinţată o comisie specială de anchetă în Parlament privind votul de la alegerile europarlamentare. Demersul vine în contextul acuzaţiilor venite din zona PSD privind presupusa fraudă masivă de la scrutin din 26 mai.

„Nu ne dorim să avem un vot în Diaspora cum am avut în 2009, un vot la trei secunde cum am avut, de pildă, la Ambasada de la Paris, un vot aproape de necontrolat sau un vot ca la Bruxelles. Vreau să vă spun că urmărim şi noi cu foarte mare atenţie tot ce a apărut în spaţiul public în ultimele zile legat de o posibilă fraudare a alegerilor din 26 mai. Am discutat, şi probabil că vom avea ca temă în cadrul unei şedinţe de coaliţie, şi ideea aceasta a înfiinţării unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai. Pentru că la urma urmei cred că este necesar ca toată lumea să ştie că lucrurile au decurs corect sau dacă au existat probleme, aceste probleme să poată fi evidenţiate", a declarat Mihai Fifor.

Atât fostul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu, cât şi social-democraţii Codrin Ştefănescu şi Şerban Nicoale au acuzat fraude masive la europarlamentare, alegeri la care PSD a obţinut un rezultat dezastruos.

Merită menţionat că de organizarea alegerilor s-a ocupat tocmai Guvernul PSD-ALDE.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top