fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Costel Alexe a demis-o pe șefa Gărzii de Mediu în scandalul poluării din Iași, Brașov și București

Costel Alexe a demis-o pe șefa Gărzii de Mediu în scandalul poluării din Iași, Brașov și București


Șeful Gărzii de Mediu a fost demis în scandalul poluării. Ministrul Mediului Costel Alexe a anunțat că, în urma discuției cu comisarul Gabriela Dorojan, au ajuns la concluzia că este oportun ca aceasta să nu mai ocupe poziția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu. Propunerea va fi transmisă Guvernului.

„În urma discuțiilor avute în ultima perioadă cu doamna Comisar General, Gabriela Dorojan, am convenit de comun acord că este oportună încetarea calității de Comisar General al Gărzii Naționale de Mediu, propunere ce va fi avansată către Guvernul României”, a scris ministrul Mediului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Costel Alexe, joi dimineață a solicitat Comisariatului Național al Gărzii de Mediu planul de acțiuni de monitorizare și control pe care Garda Națională de Mediu le-a dispus în perioada 2014-2019 pentru trei aglomerări urbane: Brașov, București și Iași, scrie realitatea.net.

Ministrul a cerut și raportul detaliat privind gradul de implementare al măsurilor prevăzute în cele trei planuri de calitate a aerului.

„Vreau să îi asigur pe toți românii, indiferent de județul în care locuiesc, că atât timp cât voi fi în funcția de ministrul al Mediului, Apelor și Pădurilor, vor avea în mine un aliat și îmi voi desfășura activitatea cu bună credință, în interes public, transparent și fără jumătăți de măsură! Reducerea poluării, îmbunătățirea calității aerului și creșterea calității vieții rămân obiective fundamentele ale acestui mandat!”, a mai scris ministrul.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top