fbpx
Portokal
Foto: tn.com.ar Foto: tn.com.ar

Tânăr din Spania, acuzat că și-a mâncat mama, condamnat la 15 ani de închisoare


O instanță din Madrid l-a condamnat la 15 ani și 5 luni de închisoare pe un spaniol judecat într-un caz de canibalism, care a șocat opinia publică din Spania, informază AFP, citată de Hotnews. Bărbatul a fost arestat în 2019, sub acuzația că și-a ucis mama, i-a tranșat trupul și i-a mâncat rămășițele.

Potrivit deciziei instanței, Alberto Sánchez Gómez, poreclit „canibalul din Las Ventas”, a fost în deplinătatea „facultăților sale mintale la momentul faptelor” și că, prin urmare, își va ispăși pedeapsa în închisoare.

Bărbatul a fost judecat pentru fapte care au avut loc în perioada 21 ianuarie – 21 februarie 2019 și a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru „omucidere, cu circumstanța agravantă a relației de familie”, detaliază instanța, precum și la 5 luni de închisoare pentru „profanarea cadavrului”, deoarece bărbatul și-a măcelărit mama „și a mâncat din cadavru cel puțin cincisprezece zile”.

Pe lângă această pedeapsă cu închisoarea, bărbatul va trebui să plătească o despăgubire de 60.000 de euro fratelui său.

La începutul anului 2019, Albert a avut o dispută cu mama sa, în vârstă de 69 de ani, în apartamentul pe care l-au împărțit în cartierul Las Ventas.

Bărbatul a ajuns în atenția autorităților, după ce un prieten al familiei și-a exprimat îngrijorările legate de femeie.

Ajunse la fața locului, autoritățile au descoperit în apartament părți din trupul femeii, unele puse în recipiente de plastic, iar altele erau gătite.

Bărbatul, care avea 26 de ani când a fost reținut, le-a spus inițial autorităților că nu își amintește să tranșat sau mâncat părți din trupul mamei sale.

Potrivit presei spaniole, el suferea de o tulburare de personalitate și dependență de droguri, înainte să fie arestat. Se afla și în evidența poliției pentru că acte de violență împotriva mamei sale, iar mama sa avea un ordin de restricție, pe care acesta l-a încălcat.

Ulterior, în timpul procesului, el a mărturisit că și-a strangulat mama și că a consumat anumite părți din corpul ei.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top