Cea mai rușinoasă înfrângere! Iașul abdică în fața ultimei clasate din Liga I. Fotbalul lui Poli alungă oamenii de la stadion (VIDEO)

Cea mai rușinoasă înfrângere! Iașul abdică în fața ultimei clasate din Liga I. Fotbalul lui Poli alungă oamenii de la stadion (VIDEO)


Etapa cu numărul 11 din Liga 1 început cu o mare ruşine pentru jucătorii lui Nicolo Napoli, „lanterna roşie" Poli Timişoara reuşind să se impună la Iaşi.

 

Ocupanta ultimului loc al clasamentului, având în continuare minus în dreptul punctelor, s-a impus la limită, scor 1-0.

 

Poli Timişoara a dat lovitura la Iaşi în minutul 61. Seroni a luat o acţiune pe cont propriu, a urcat până aproape de careul advers, după care a centrat foarte bine pentru Drăghici, acesta marcând golul victoriei.

 

 

Performanţa bănăţenilor este cu atât mai impresionantă cu cât ei nu au obţinut nici măcar o victorie în deplasare în tot sezonul trecut, atunci când au şi retrogradat.

 

O parte din suporterii Iașului a început să părăsească stadionul încă de la începutul reprizei secunde. Spectatorii, nemulțumiți de prestația jucătorilor lui Nicolo Napoli, au strigat „Demisia!”.

 

După această etapă, Poli Iași rămâne pe locul 8, cu 12 puncte, în timp ce bănățenii au ajuns la -6 puncte în Liga 1, după ce au pornit sezonul cu un handicap de 14 puncte din cauza problemelor financiare.

 

Echipele de start

Poli Iaşi: Caparco - Voicu, Sarici, Creţu, Sato - Ciucur, Mitici, Gheorghe, Țigănașu - Boiciuc, Piccioni

ACS Poli Timişoara: Straton - Straut, Bocsan, Canu, Novak - Artean - Bărbuț, Llorente, Cârstocea, Doman - Drăghici

 

(Sursa: ziare.com)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top