Răscoală în PNL Iași. Plângere penală pe numele singurului senator liberal

Răscoală în PNL Iași. Plângere penală pe numele singurului senator liberal


Mandatul singurului senator liberal ales la Iaşi a fost contestat la Comisia de validare a Parlamentului chiar de un membru PNL. Avocatul Dragomir Tomaşeschi, fost copreşedinte al organizaţiei municipale a PNL Iaşi, a anunțat că a contestat mandatul Iuliei Scântei. Notar de profesie, Scântei a fost impusă de către conducerea centrală pe lista PNL Iaşi.

„Eu am fost nevoit să depun o contestaţie împotriva validării candidaturii Iuliei Scântei. Am trimis-o la Comisia de validare de la Senat, va fi şedinţă marţi. O consider o impostoare politică, un corp străin de organizaţia PNL Iaşi, impusă de Alina Gorghiu şi de Teodor Atanasiu“, a declarat Tomaşeschi, citat de „Ziarul de Iași”.

 

Tomașeschi a explicat că, în privinţa candidaturii notarului din Bucureşti, nu au fost respectate criteriile partidului şi a subliniat că Iulia Scântei nu este membru al organizaţiei Iaşi.

„A depus acte neconforme cu adevărul în dosarul de candidatură de la Biroul Electoral Judeţean, motiv pentru care i-am făcut plângere şi la Parchetul General. Ea nu a fost membră PNL Iaşi. Nu poţi candida din partea unui partid dacă nu eşti membru“.

 

„Ce a făcut partidul în acest timp!? A hibernat !? Alina Gorghiu nu a fost singură la vârful PNL. Membrii BPN au acceptar fără să cricnească toate inepțiile propuse de ea – din lașitate, din oportunism, din prostie. Au tăcut și au dus împreună partidul la groapă. Sunt la fel de vinovați. Nu pot acum să spună că numai nelegitima lor șefă este vinovată. De ce nu s-au opus prin vot năzbâtiilor ei!? E o întrebare. Au sperat să-și salveze locurile de parlamentari printr-o atitudine servilă. Au vrut să-și menajeze carierele. Uite că nu au reușit, și asta exact din cauza tâmpeniilor cu care au fost de acord. Cei mai mulți liberali au rămas în afara Parlamentului. Despre un guvern liberal – la care visau – ce să mai vorbim !? Citat din Stelian Tănase.

Și din aceste motive am votat în BPN PNL împotriva listei impuse de parlamentari organizației Iași conduse dezastruos de Alexe Costel,Dumitru Oprea, Marius Bodea și Emil Balteanu. Bomboana pe colivă a fost penibila prezență a numitei Iulia Scântei pila Alinei Gorghiu, Atanasiu zis Tase și a casei regale. Mai bine deveniți PAJ la rege decât senator într-o republică”, mai scrie Tomașeschi pe pagina sa de Facebook.

 

În urma alegerilor din 11 decembrie, PNL Iași mai este reprezentat în Parlament de deputaţii Marius Bodea, Dumitru Oprea şi Costel Alexe.


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top