LOVIȚI DE GHINION. Poli Iași, la al doilea amical anulat

LOVIȚI DE GHINION. Poli Iași, la al doilea amical anulat


 

Jucătorii Politehnicii Iași par a fi loviți de ghinion. După ce au ajuns cu două zile mai târziu în cantonamentul din Turcia, din cauza ninsorilor din România, și au ratat primul amical cu FC Athirau, ce trebuia să aibă loc ieri, astăzi a căzut și partida test cu polonezii de la Korona Kielce.

Ploile torențiale și vântul puetrnic din Turcia l-au determinat pe antrenorul Flavius Stoican să anuleze amicalul de astăzi.

Politehncia Iași ar fi trebuit să joace în această după-amiază, de la ora 14.00, primul amical din Antalya, cu formația poloneză de primă ligă Korona Kielce, dar terenurile complexului „Kamelia World Selin“, din Side, sunt pline cu apă.

A plouat foarte mult aici și toate terenurile sunt sub apă. Bate foarte tare vântul. Suntem nevoiți să facem pregătiri în sală. Nici nu putem prelungi cantonamentul pentru că pe 26 ianaurie nu avem avion, iar pe 25 ianuarie se pleacă dimineață. Mai avem patru amciale, dar nu știu dacă vremea ne va permite să le jucăm“, spune supărat Flavius Stoican.

Mai vor un atacant

Plecarea lui Andrei Cristea la Craiova a lăsat formația ieșeanîă cu un singur atacant de meserie, Lewis Enoh. În aceste condiții, antrenorul Flavius Stoican își mai dorește aducerea a încă unui vârf.

Vrem să mai aducem un atacant pentru a avea concurență pe posturi. Așa pot să-l joc și pe Platini și pe Burlacu. Dar, aș vrea un atacant de merserie. Am preste 80 de propuneri de atacanți. Eu aș vrea să-i văd pe jcuători pe viu, nu doar pe bază de CV. Sper ca până la revenirea din Turcia să avem numele atacantului“, menționează Flavius Stoican.

Un alt post avut în vedere de Stoican este cel de portar, unde la fel are mai multe variante.

Am primit multe oferte de portari, rămâne să vedem dacă vom găsi un jucător de care să avem într-adevăr nevoie“, adaugă tehnicianul formației ieșene.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top