Tibor Selymes dă în judecată Politehnica Iași: contestă decizia de concediere

Tibor Selymes dă în judecată Politehnica Iași: contestă decizia de concediere


Asociația Club Sportiv Politehnica Iași a fost chemată din nou în judecată. Tibor Selymes le solicită magistraților de la Tribunalul Iaşi să oblige Asociația la reîncadrarea sa.

Reclamantul a contestat decizia de concediere luată de către șefii clubului Politehnica Iași.

Urmează ca Tribunalul Muncii să stabilească un prim termen de judecată al litigiului, după care judecătorii vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Recent, tatăl ex-managerului Horia Sabo a decis să acționeze, la rândul său, în judecată Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași.

Laurențiu Sabo le cere magistraților ieșeni, în contradictoriu cu clubul din Copou, să dispună anularea deciziei de concediere în cazul său.

În urmă cu aproximativ un an, Horia Sabo a preluat controlul asupra CSM Politehnica Iaşi. Odată cu venirea la Iași, Sabo şi-a plasat oameni în fruntea sectoarelor-cheie ale executivului: sportiv, economic, comercial. La sosirea sa, acesta a susținut că are lichidităţi suficiente, bugetul stabilit fiind de 3,5 milioane de euro.

Atunci, apropiaţi ai lui Sabo au fost puși să controleze punctele-cheie ale executivului clubului, printre aceştia fiind Laurenţiu Sabo şi Tibor Selymes.

Article image
Sabo-Selymes, cuplul de aventurieri care duc Politehnica în subsolul fotbalului, dar care dau lovitură după lovitură în viața amoroasă. Viață și acordeoane! Așa-zisul investitor de la Poli și-a părăsit acum o lună soția, cu un copil de 1 an și jumătate, și și-a prezentat prietenilor noua cucerire: o barmaniță de la cafeneaua din complexul Exclusive Residence, al fraților Negurici. Soția venise din Baia Mare la Iași pentru e...
Autor Cezar Moraru Anchete 07 Noiembrie 2018

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top