fbpx
Portokal
EXCLUSIV. Motiv de îngrijorare pentru ieșeni: trei șoferi de la Compania de Transport Public au Covid-19

EXCLUSIV. Motiv de îngrijorare pentru ieșeni: trei șoferi de la Compania de Transport Public au Covid-19


Trei șoferi din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) a Consiliului Local Iași au fost confirmați ca infectați cu noul coronavirus. Doi dintre ei lucrau pe același autobuz.

Surse din cadrul societății au precizat că, după ce, la Spitalul de Boli Infecțioase, a fost diagnosticat primul șofer, colegul său de vehicul, care urma în tură, nu a fost informat. „Este dovadă a unei inconștiențe maxime. Cel de-al doilea șofer a aflat de la colegul său că acesta este în spital, cu Covid-19”, au precizat surse oficiale pentru REPORTER DE IAȘI.

Informația că există șoferi bolnavi la CTP a fost confirmată de către Direcția  de Sănătate Publică (DSP), instituția care realizează anchetele epidemiologice. „Aceste anchete sunt îngreunate de atitudinea angajaților, care sunt foarte reticenți în a comunica informații. Dar este clar că avem o răspândire comunitară acolo”, a  precizat un angajat al DSP Iași.

La societatea de transport au fost confirmate anterior mai multe cazuri de infectări, dar numai în cazul unor angajați TESA. Printre ele, Marcel Ghercă, cu toată familia, dar și purtătorul de cuvânt al societății.

Directorul CTP Iași, Cristian Stoica, nu a putut fi contactat pentru a explica dacă sistemul de transport public este afectat de cele trei cazuri. 

Situația este cu atât mai gravă cu cât, în ciuda avertismentelor și măsurilor de siguranță impuse de autorități, în ultimele săptămâni mai mulți șoferi sau vatmani ai Companiei au putut fi văzuți conducând fără mască.  


Additional Info

  • Text afisat sub titlu: Breaking News
Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top