fbpx
Portokal

Items filtered by date: Sambata, 14 Martie 2020

Președintele României anunță că începând de săptămâna viitoare va declara stare de urgență! Decizia este perfect constituțională și se regăsește la art. 93 din Constituția Romaniei și este reglementată pe larg în OG 1/1999.

Published in Politica Locala
Ne confruntăm cu primul de deces al unei românce, doborâtă de coronavirus, în Lombardia - Italia.

Published in Eveniment
Un militar român a decedat, sâmbătă, într-un spital din Germania, în urma unui anevrism cerebral pe care l-a suferit în timp ce se afla în misiune în Baza Militară din Kandahar, Afganistan.

Published in Eveniment
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că a decis să decreteze starea de urgență în România începând de săptămâna viitoare, pentru a permite o luptă mai eficientă cu epidemia de coronavirus.

Published in Social
Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor o solicitare privind măsurile avute în vedere pentru îmbunătăţirea calităţii aerului şi a calităţii vieţii oamenilor.

Published in Politica Locala
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale informații privind strategia şi planul de măsuri pentru reducerea riscului de sărăcie şi excluziune socială a copiilor din România.

Published in Politica Locala
Comisia Europeană a propus Consiliului UE să deschidă procedura de deficit excesiv în cazul României pentru depășirea țintei de deficit bugetar de 3% din PIB.

Published in Politica Locala
„Ca Prefect, am condus Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în momente de criză pentru județul nostru. În astfel de situații, cel mai important este să acționăm prompt, anticipativ și preventiv pentru a limita efectele catastrofice.

Published in Administratie Locala
Conducerea Parlamentului a decis, vineri, regia şedinţei de sâmbătă, zi în care se va vota învestirea guvernului Orban 3.

Published in Parlament
Acuzații grave planează asupra unui polițist de frontieră din Iași, depistat cu Covid-19. Reprezentanţii DSP afirmă că acesta ar fi minţit în timpul anchetei epidemiologice. Sâmbăta trecută, ieşeanul a trecut prin mai multe cluburi. El nu ştia că este contaminat cu COVID-19.

Published in Sanatate
Pagina 1 din 2

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top