fbpx
Portokal

cristi tanasa

Război al declarațiilor între primarul Braşovului și șeful Poliției Locale a orașului. Nemulțumit de modul în care performează instituția, primarul Allen Coliban îi cere șefului Poliției Locale un plan de restructurare sau demisia.

Polițiștii ieșeni au reținut un tânăr pe numele căruia autoritățile irlandeze au emis un mandat european de arestare pentru comitere mai multor furturi.

Polițiștii ieşeni au intervenit luni la peste 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 400 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 20 de infracțiuni.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Paşcani au identificat un tânăr din comuna Stolniceni Prăjescu, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Profesioniștii trebuie să fie bine plătiți, indiferent dacă lucrează la stat sau în privat, indiferent dacă sunt pe șantier sau în birouri, spune senatorul USR PLUS Marius Bodea, însă atrage atenția că avem de-a face cu o problemă majoră atunci când, în sistemul public, veniturile sunt acordate adeseori după criterii inventate parcă pentru a răsplăti angajați leneși sau „pile” de partid. Parlamentarul ieșean susține reformarea funcției publice și criterii clare și ușor de urmărit de evaluare a personalului din sistemul bugetar.

Filiala PLUS a municipiului Iași este cea mai nouă organizație locală, constituită pentru a reprezenta ieșenii în relația cu mediul politic și cu autoritățile locale. Conducerea Biroului Filialei Locale a fost aleasă de către membrii de partid cu domiciliul în orașul Iași, care și-au exprimat opțiunile în urma unei Convenții Județene în care s-au dezbătut programele și viziunile politice ale candidaților.

Adrian Scuriu, profesor de Limba şi Literatura Română la Şcoala Gimnazială „George Călinescu” din Iași, a murit la doar 45 de ani. Conform primelor informaţii, el nu suferea de alte boli, care să îi grăbească moartea, dar infecţia cu virusul SARS COV 2 l-a răpus în doar câteva zile de Terapie Intensivă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni, în bagajele cărora au fost descoperite cărţi de identitate româneşti false.

Polițiștii Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au surprins în flagrant delict un tânăr, de 25 de ani, în timp ce ar fi intenționat să comercializeze 100 de grame de amfetamină.

Un botoşănean de 37 de ani a ajuns pe mâna medicilor urologi de la Spitalul Judeţean „Mavromati”, după ce şi-a introdus în penis un băţ de chibrit, scrie botosaninews.ro.

Pagina 1 din 2873

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top