fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

cristi tanasa

Un fost diplomat american se află în arest în Rusia pentru contrabandă cu droguri, au anunţat joi autorităţile ruse, informează AFP.

Soldatul Gărzii Naţionale din Ucraina care a deschis focul asupra camarazilor săi, într-o fabrică de rachete, ucigând 5 dintre ei şi rănind alţi 5, a fost reținut. Momentul în care acesta și-a împușcat camarazii a fost surprins video.

Un bărbat, tatăl a trei copii, care a mers recent la spital să se opereze de hernie, a descoperit că aceasta era alcătuită dintr-un uter cu un col uterin, o trompă uterină și un ovar, relatează IFL Science, citat de HotNews.

Un elev de la o școală specială din județul Botoșani a murit subit în curte, în fața colegilor lui de clasă, după ce pur și simplu a căzut din picioare. Medicii sosiți în ajutor nu au mai putut să-l salveze.

Un complet de la Instanţa supremă pentru dezlegarea unor chestiuni de drept a stabilit că, în cazul unei persoane care comite un furt având masca sanitară de protecţie, într-un spaţiu unde purtarea măştii este obligatorie, instanţele vor aplica la condamnare forma agravantă a infracţiunii.

Tragedie la Ruginoasa, în județul Iași. Un bărbat de 42 de ani a mărturisit la băutură, în fața unor amici, că și-a ucis mama, iar aceștia, înspăimântați, au sunat imediat la 112.

Judecătorii Completului de Cameră Preliminară ai Tribunalului Iași au decis joi începerea judecății pe fond în dosarul Skoda. Decizia este definitivă și vine după un an de la trimiterea în judecată a primarului Mihai Chirica, transmite 7IASI.

Consilierul local USR PLUS Iulian Nicolau îl acuză pe primarul Mihai Chirica pentru întârzierea documentațiilor care ar fi trebuit analizate în ședința Comisiei de Urbanism. Potrivit acestuia, este pentru prima dată în ultimul an când primăria nu a trimis la timp detaliile proiectelor de urbanism aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local.

Să locuiești într-un oraș mare și în plină dezvoltare înseamnă deopotrivă o mulțime de avantaje și o serie de provocări. Accesul la o mulțime de facilități reprezintă un avantaj major. De cealaltă parte, poți avea parte de provocări precum traficul aglomerat și timpul îndelungat necesar pentru cumpărături. Aceste provocări pot fi date uitării atunci când alegi să te muți într-un complex rezidențial care oferă acces la apartamente moderne, spații comerciale în imediată apropiere, proximitatea unităților de învățământ sau locuri de petrecere a timpului liber.

Pagina 1 din 3554

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top