fbpx
Portokal
Imagini sfâșietoare: Ultima filmare cu Diego Maradona în viață (VIDEO)

Imagini sfâșietoare: Ultima filmare cu Diego Maradona în viață (VIDEO)


Ultima filmare publică apărută cu Maradona a fost realizată de un vecin al argentinianului, de la periferia capitalei Buenos Aires, în momentul în care fostul mare fotbalist se întorcea acasă, după ce fusese externat din spital, în urma unei intervenții chirurgicale pentru un hematom la cap.

În imaginile filmate în urmă cu mai puțin de două săptămâni, Maradona se afla pe stradă, în apropierea reședinței sale, înconjurat de patru persoane, două dintre acestea ajutându-l să meargă.

Fetița vecinului care a realizat filmarea a strigat "Salut, Diego!", moment în care Maradona, în ciuda dificultăților evidente în deplasare, s-a întors către aceasta și i-a făcut cu mâna, scrie Mirror.

„Maradona m-a salutat!", a fost reacția fetiței, care era însoțită de mama sa.

„Ultima filmare a lui Maradona, una sfâșietoare, în care dovedește de ce este legenda Argentinei", a titrat publicația britanică.

Diego Armando Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la ora locală 12:00, ora 17:00 în România. Legiştii au efectuat autopsia şi au anunţat datele preliminare, cu acordul familiei.

Acordul familiei pentru autopsie a venit după cererea procuraturii locale, care a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului, ştiut fiind faptul că Maradona fusese operat recent la cap şi primea în continuare tratament pentru dependenţa de alcool.

Din primele informaţii, Maradona ar fi murit în somn, iar cauza preliminară a morţii este "insuficienţă cardiacă acută, care la un pacient cu cadiomiopatie dilatată, insuficienţă cardiacă cronică congestivă a cauzat un edem pulmonar acut", după cum anunţă media argentiniană.

Cardiomiopatia dilatată reprezintă o afecțiune în în urma căruia mușchiul inimii nu poate pompa suficient sânge către restul corpului.

 

Sursa: Digisport


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top