fbpx
Print this page
Pedofil român condamnat la 7 ani de închisoare în Austria după ce a abuzat mai mult timp o fetiță de numai 12 ani

Pedofil român condamnat la 7 ani de închisoare în Austria după ce a abuzat mai mult timp o fetiță de numai 12 ani


Autorităţile din Austria au scos la iveală un caz şocant de pedofilie, în care a fost implicat un român. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, de loc din judeţul Maramureş, care a abuzat o copilă de 12 ani, o lungă perioadă de timp.

Magistraţii tribunalului din Viena au decis să îl condamne la 7 ani în spatele gratiilor şi au cerut autorităţilor române să colaboreze pentru ca individul să îşi ispăşească pedeapsa în ţara noastră.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani este din Baia Mare şi a fost trimis în spatele gratiilor de autorităţile austriece printr-o decizie definitivă dată la un an după comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, în anul 2017 bărbatul ar fi abuzat o copilă în vârstă de 12 ani şi ar fi filmat-o fără să ştie în timp ce întreţineau relaţii sexuale.

Mai mult decât atât, într-o servietă, poliţişti au găsit şi un aparat de electroşocuri, care arăta ca o pensulă de machiaj.

În legislaţia austriacă, astfel de obiecte sunt considerate arme şi trebuie declarate. În caz contrar, deţinerea lor este ilegală. Acum, autoritățile din Austria au cerut ca individul condamnat să fie transferat într-o închisoare din România.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare