fbpx
Portokal
Elevă din China, moartă după ce a fost bătută de profesor pentru că a greșit două probleme la matematică

Elevă din China, moartă după ce a fost bătută de profesor pentru că a greșit două probleme la matematică


O fetiță de numai 10 ani din China a murit tragic, după ce a fost bătută de un profesor pentru că a greșit două probleme la matematică.

Fata, identificată cu numele de familie Zhang, era elevă la o școală primară din orașul Guangyuan, din centrul Chinei. Ea a primit o corecție fizică din partea unui profesor - identificat cu numele de familie Wang - pe 10 septembrie, potrivit agenției de știri Xinhua, citată de Daily Star.

Zhang a fost lovită peste palme de patru ori și obligată să stea îngenunchi timp de patru minute, relatează China Daily. Alte publicații scriu că eleva a mai fost trasă de urechi și lovită în cap de cadrul didactic.

Pentru că era amețită, bunica fetei și profesor au dus-o la spital, însă eleva a fost declarată decedată câteva ore mai târziu.

Medicii de la spital nu au i-au găsit răni vizibile, astfel că o anchetă asupra morții fetei este în curs.

Guvernul local a înființat un grup de lucru, iar cadrul didactic a fost suspendat, alături de directorul școlii.

Bunica fetei a declarat presei că aceasta mai are o soră, care se afla în aceeași clasă cu ea și că micuța a fost la un pas să leșine în timpul bătăii. De asemenea, femeia a mai spus că fata de 10 ani era speriată de profesorul ei de matematică, despre care a spunea că obișnuiește să le aplice pedepse fizice elevilor.

Anul trecut, oficialii din sudul provinciei Guangdong au dezbătut legalizarea pedepselor în școli, potrivit South China Morning Post.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top