fbpx
Portokal
Angajată a Ambasadei SUA, omorâtă la Kiev

Angajată a Ambasadei SUA, omorâtă la Kiev


Autorităţile ucrainene investighează misterioasa moarte a unui angajat al Ambasadei SUA, survenită miercuri.

Până în prezent, tot ce se ştie este că o femeie a fost găsită inconştientă lângă şinele de tren într-un parc din apropierea centrului oraşului, fiind aparent victima unui atac brutal. Femeia avea o leziune la cap, potrivit Reuters, citat de Epoch Times.

Victima a murit la spital, din cauza rănilor, apoi anchetatorii i-au găsit legitimaţia care atesta că femeia lucra la ambasada SUA din capitala ucraineană Kiev. Ulterior, Ambasada a confirmat că un membru american al personalului său a murit în circumstanţe necunoscute.

O anchetă penală este în desfăşurare, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului de Interne, Artem Şevcenko, care a emis o declaraţie în limba engleză spunând că „poate fi o infracţiune”. El a continuat: „Dar poate fi şi un accident. Cadavrul a fost găsit pe liniile ferate având căşti, ceea ce sugerează că femeia făcea jogging”.

Poliţia a declarat că ancheta se concentrează pe posibilitatea unei crime şi că în prezent caută un suspect pe baza unor declaraţii ale martorilor oculari.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top