fbpx
Portokal
Momentul în care a fost împușcat bărbatul care a decapitat un profesor, lângă Paris. Individul a strigat: „Allah Akbar!” (VIDEO)

Momentul în care a fost împușcat bărbatul care a decapitat un profesor, lângă Paris. Individul a strigat: „Allah Akbar!” (VIDEO)


Scene terifiante s-au petrecut într-o suburbie a Parisului, unde un profesor de istorie a fost decapitat în faţa şcolii de un bărbat, după ce, acum câteva zile, victima le-ar fi arătat elevilor săi caricaturi cu profetul Mohamed.

Trupele speciale și poliția au izolat imediat zona în care a avut loc atacul, iar ucigașul a fost încolțit. Individul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, era înarmat cu un cuțit și cu un pistol cu bile. Pentru că a refuzat să se predea, a fost împușcat.

Atacatorul ar fi strigat ″Allah Akbar″⁣ înainte de a fi ucis. Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul Antiterorism. Cinci persoane, printre care un minor, au fost reţinute în acest caz. Aceste persoane provin din cercul familial al agresorului.

Momentul în care polițiștii trag asupra bărbatului suspectat că a decapitat un profesor de istorie într-o suburbie a Parisului a fost surprins de un tânăr din cartier, care a filmat cu telefonul mobil.

Potrivit presei franceze, suspectul este un tânăr născut la Moscova, Abdulah A., de origine cecenă, care avea 18 ani. Nu figura în baza de date a poliției ca având legături cu terorismul, dar ar fi avut, totuși, cazier pentru infracțiuni de drept comun, scrie Le Parisien. Tânărul ar fi recurs la decapitarea profesorului din motive religioase și ar fi postat pe contul de Twitter imagini cu victima decapitată, asumându-și faptele.

Din primele informații, profesorul ar fi provocat o dezbatere pe tema caricaturilor în urmă cu mai bine de o săptămână. Polițiștii spun însă că ucigașul nu avea copii în clasa victimei. El a fost ucis nu departe de colegiul în care lucra.

Parchetul naţional antiterorist a anunţat că s-a autosesizat şi a preluat ancheta deschisă pentru „asasinat în legătură cu o acţiune teroristă” şi “asociere infracţională teroristă criminală”.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top