fbpx
Klaus Iohannis: „Luni sau marți voi desemna un nou premier”

Klaus Iohannis: „Luni sau marți voi desemna un nou premier”


Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit azi cu liderii partidelor parlamentare care au răsturnat cabinetul Dăncilă în vederea desemnării unui nou premier. Pe agenda discuţiilor se va afla şi tema anticipatelor. Viorica Dăncilă a declarat că nu va merge la Cotroceni.

Klaus Iohannis, principalele declaraţii după consultările de la Cotroceni:

„Ieri a trecut moţiunea de cenzură şi a picat guvernul Dăncila, un guvern eșuat şi derutat. E nevoie să se instaleze urgent un guvern de tranziţie.

Orice zi in plus cu acest guvern este o zi pierdută pentru români. Vreau să lămuresc un lucru din capul locului. Le-am spus tuturor că prefer un guvern politic. Nu voi căuta altă soluție decât un guvern politic. PNL care a venit primul a spus clar şi răspicat că este dispus să preia guvernarea chiar dacă se anunță un parcurs dificil.

Toate formaţiunile au afirmat că vor sprijini o astfel de abordare. Este destul de clar că ne îndreptăm spre un guvern PNL sau în jurul PNL.

Avem nevoie de un guvern care să asigure corectitudinea alegerilor prezidențiale. Este important de subliniat ca PSD să nu cheltuie banii românilor în această fază de interimat.

Este nevoie de un guvern urgent care să vină să repare greșelile PSD în economie. Nu vor exista tăieri de salarii sau pensii.

Luni sau marți voi desemna un nou premier. Nu voi desemna un personaj din PSD", a declarat Klaus Iohannis.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top