fbpx
Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara: „Este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră” (VIDEO)

Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara: „Este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră” (VIDEO)


În jur de 15 protestatari au huiduit-o, vineri dimineața, pe Viorica Dăncilă, la sediul Consiliului Județean Timiș, unde aceasta a susținut o conferință de presă. Oamenii au avut la ei portavoci, au scandat și au bruiat conferința de presă, informează Mediafax.

Viorica Dăncila a intrat în Palatul Administrativ, flacantă de ofițerii SPP și însoțită de șeful CJT Călin Dobra și prefectul de Timis Eva Andreas, precum și de Petre Daea, Mihai Fifor, Daniel Suciu și Natalia Intotero, conform opiniatimișoarei.ro.

„Mincinoasa, mincinoasa! Huo, analfabeto!”, au scandat protestatarii.

Premierul demis a spus, referindu-se la protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

„Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră. Nimeni din această țară nu va accepta un asemenea mod de comporatament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (...) Să punem stop acestei manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înțeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top