fbpx
Fostul șef al Statului Major al Forțelor Terestre, trecut în rezervă. Procuror ieșean, eliberat din funcție

Fostul șef al Statului Major al Forțelor Terestre, trecut în rezervă. Procuror ieșean, eliberat din funcție


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea în rezervă a general-maiorului - cu două stele Ovidiu-Liviu Uifăleanu din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 30 iunie, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Uifăleanu a predat anul trecut comanda Statului Major al Forţelor Terestre. Ulterior, generalul-maiorul Ovidiu-Liviu Uifăleanu a preluat funcţia de consilier coordonator domeniu în Compartimentul Consilieri militari din Grupul consilierilor ministrului Apărării Naţionale.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, şi eliberarea din funcţie a trei procurori, ca urmare a pensionării acestora.

Şeful statului i-a eliberat din funcţie pe Elena Laura Pricope - procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal, în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, Ciprian Leopold Tălmăcel - procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal, în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, Alexandru Cristian Pecincu - procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top