Trei prefecți, schimbați din funcție de premierul Sorin Grindeanu

Trei prefecți, schimbați din funcție de premierul Sorin Grindeanu


Premierul Sorin Grindenu a decis, joi, în şedinţa de guvern, schimbarea din funcţie şi numirea cu caracter temporar a trei prefecţi în judeţele Braşov, Sibiu şi Buzău şi a doi subprefecţi din Sibiu şi Teleorman.

 

Prefectul judeţului Braşov pe care premierul l-a numit în funcţie, joi, este un fost senator PDL, iar în judeţul Teleorman l-a numit în funcţia de subprefect pe directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu Ionel Oprea.

 

Astfel, Grindeanu a decis să-l demită pe Ciprian Marius Băncilă, prefectul din Braşov, în locul lui numindu-l pe Marian-Iulian Rasaliu.

 

De asemnea, a fost schimbat din funcţie prefectul judeţului Sibiu, Vasile -Cristian Roman, în locul său fiind numit Lucian Radu.

 

Şi în judeţul Buzău a fost demisă Aurelia Mitrea din funcţia de prefect.

 

Totodată, Grindeanu a decis şi câteva modificări în ceea ce priveşte subprefecţii, astfel că a demis-o pe Anca Livia Sandru din funcţia de subprefect în Sibiu, în locul ei numindu-o pe Olimpia-Maria Prislopean.

 

De asemenea, directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu-Ionel Oprea, a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului.

 

(Sursa: ziare.com)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top