fbpx
Portokal
Dacă mănânci mărar îți cresc sânii? Care e adevărul

Dacă mănânci mărar îți cresc sânii? Care e adevărul


Orice femeie îşi doreşte sâni frumoşi şi fermi. Dacă unele au avut norocul de a fi înzestrate de mama natură cu acest atuu, altele fie se mulţumesc cu ce au, fie apelează la implanturile de silicon. 

 

O alternativă bună pentru creşterea sânilor prin metode naturale este apelarea la suplimente naturiste cu diverse combinaţii de plante. Creşterea sânilor prin metode naturale implică însă şi o dietă bogată în proteine. Încearcă să incluzi în alimentaţie următoarele alimente: lapte, ouă, unt de arahide, peste, pui şi nuci.

 

Un leac natural bun pentru creşterea sânilor este reprezentat de florile şi seminţele de mărar. Pulberea şi tinctura extrasă la rece din seminţele de mărar sunt un stimulent şi un reglator hormonal foarte puternic. Se pare că glandele care beneficiază cel mai mult de această stimulare sunt gonadele. În urma unui tratament de 15-20 de zile cu pulbere sau tinctura de mărar, la femei se constată următoarele efecte: reglarea ciclului menstrual; remedierea amenoreei; scăderea duratei de somn; creşterea sânilor; încetinirea ritmului de creştere a pilozităţilor; mărirea vitalităţii şi a tonusului; mărirea secretiei lactare a femeilor care alăptează.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top