fbpx
Portokal
STARS WARS – primele imagini din „Ultimul Jedi”, cel mai nou episod al epopeei (VIDEO)

STARS WARS – primele imagini din „Ultimul Jedi”, cel mai nou episod al epopeei (VIDEO)


Au apărut primele imagini din filmul „Ultimul Jedi", cel mai recent episod al epopeei galactice „Războiul stelelor".

 

Primul trailer şi primul afiş oficial au fost prezentate la un festival tematic din Florida, consacrat celor 40 de ani de când seria „Războiul stelelor" fascinează generaţii întregi. Şi a fost şi un prilej pentru un omagiu adus actriţei Carrie Fisher - prinţesa Leia - care s-a stins anul trecut în decembrie.

 

„E timpul să vină sfârşitul pentru Jedi." Aceasta sentinţa, intonată de personajul lui Mark Hamil într-o peşteră, i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva Luke Skywalker este ispitit de partea întunecată a Forţei, la fel ca tatăl său, îngrozitorul Darth Vader. Cea care vine să-l caute „pe ultimul Jedi" la locul exilului autoimpus este noua eroina Rey, interpretată de Daisy Ridley.

 

Daisy Ridley: „Rey are anumite aşteptări când vine să-l întâlnească pe Luke, speră să poată obţine ceva de la această întâlnire. După cum mulţi dintre noi ştim, e dificil să-ţi întâlneşti eroii, pentru că s-ar putea să-ţi înşele aşteptările."

 

„Ultimul Jedi" continuă episodul precedent, „Trezirea forţei". Încă o dată apare Carrie Fisher interpretând-o pe sora lui Luke, devenită între timp general al forţelor rebele în odiseea galactică. Scenele au fost filmate înainte de moartea actriţei.

 

 

Billy Lourde, fiica lui Carrie: „Mama spunea că n-a ştiut niciodată unde se termină prinţesa Leia şi unde începe Carrie Fisher. A trecut de la o actriţă necunoscută cu părinţi faimoşi, Debbie Reynolds şi Eddie Fisher, direct la prinţesa Leia - un personaj sinonim cu ideea de femeie puternică, soldat, luptător, o femeie mai mult decât capabilă, independentă, dar sensibilă, care îşi urmează destinul."

 

Primul trailer şi primul afiş oficial - cu Luke şi Rey - au fost prezentate la un festival Star Wars la Orlando, în Florida, consacrat celor 40 de ani care au trecut de la primul episod al seriei de succes. Iar fanii au venit costumaţi ca personajele din această poveste dintr-o galaxie îndepărtată.

 

O orchestră simfonică, dirijată de compozitorul John William, a interpretat muzica din Războiul Stelelor, ca un omagiu pentru Carrie Fisher, care s-a stins la sfârşitul anului trecut, la vârsta de 60 de ani, răpusă de un atac de cord.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top