fbpx
Portokal
Carte poștală, ajunsă la destinație după... 53 de ani! Femeia care trebuia să o primească este de mult oale și ulcele

Carte poștală, ajunsă la destinație după... 53 de ani! Femeia care trebuia să o primească este de mult oale și ulcele


O carte poştală din Berlin, trimisă în 1964, a ajuns la destinaţie după 53 de ani, fără a fi citită vreodată de destinatar, o bătrână care a murit cu mult înainte ca mesajul să fi fost livrat, scrie The Local, potrivit Mediafax.

 

Cu toate că nu se cunosc autorii respectivei cărţi poştale, aceasta a fost semnată de „copiii tăi” şi este trimisă către „bunica”. Cea care a stat la adresa la care a ajuns, într-un târziu, epistola, se numea Frieda Lehmann, scrie presa locală.

 

Bătrâna nu a mai apucat să citească mesajul trimis de nepoţii ei, pentru că a decedat, însă vecinii şi-o amintesc ca pe o „persoană bună şi modestă”, care avea ”un băiat pe nume Wolfgang de profesie tâmplar” şi care o vizita într-o maşină sport roşie. Cel mai probabil bărbatul este mort şi el, scrie The Local, citând un ziar german.

 

O angajată a companiei Moosgrün, Peggy Gerike, a spus că a observat că ceva era în neregulă cu scrisoarea pentru că timbrele au fost plătite cu pfenig - o formă învechită a monedelor germane.

 

Apoi a fost şocată de aspectul vechi al imaginilor alb-negru cu Berlinului, Poarta Brandenburg, Biserica Memorială Kaiser Wilhelm şi alte repere. Cu toate acestea, numele de pe cartea poştală a uimit-o cu adevărat.

 

„Frieda Lehmann a fost şi numele bunicii mele”, a declarat Gerike.

 

Aşa că a încercat să afle câteva detalii despre fostul rezident al clădirii.

 

Întârzierea de 53 de ani a cărţii poştale rămâne un mister. Nu există nicio explicaţie oficială pentru aceasta şi nimeni nu ştie unde a fost epistola în acest timp.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top