Putin, despre demiterea directorului FBI: „Nu avem nicio legătură cu asta”

Putin, despre demiterea directorului FBI: „Nu avem nicio legătură cu asta”


Vladimir Putin a declarat, miercuri, că „nu are nimic de-a face" cu concedierea șefului FBI, în plin scandal legat de relațiile echipei lui Donald Trump cu Rusia.

 

Vladimir Putin a fost întrebat de jurnaliști și despre posibilele efecte ale demiterii șefuluiFBI asupra relațiilor dintre SUA și Rusia. Liderul de la Kremlin a spus „nu va exista niciun efect", potrivit The Independent.

 

Președintele rus a continuat: „Întrebarea este foarte bizară. Nu avem nicio legătură cu asta. Președintele Trump acționează în concordanță cu legile și constituția țării sale".

 

Președintele SUA, Donald Trump, a promis, miercuri, că va numi "pe cineva care va face o treabă mult mai bună". Anunțul vine după demiterea lui James Comey din funcția de director a FBI, apărânu-și astfel decizia pe rețeaua Twitter după apariția unor acuzații de interferență politică.

 

„James Comey va fi înlocuit de cineva care va face o treabă mult mai bună, aducând înapoi spiritul și prestigiul FBI”, a scris Donald Trump pe Twitter.

 

„Comey a pierdut încrederea aproape a tuturor la Washington, atât a republicanilor cât și a democraților. Când lucrurile se vor liniști, îmi vor mulțumi!”, a adăugat el.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top