Items filtered by date: Duminica, 19 Februarie 2017

Devenit cel mai vocal contestatar al liderului PSD Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a implementat politica „pumnului de fier" în partid şi, prin deciziile luate, a provocat o cădere istorică în sondaje, primarul Iaşului Mihai Chirica riscă acum excluderea din partid.

 

Mai mulţi primari şi organizaţii judeţene PSD cer pedepsirea primarului din Iaşi, Mihai Chirica, pentru că şi-a permis să-l critice, la scenă deschisă, pe liderul suprem al partidului Liviu Dragnea. Într-o declaraţie acordată publicaţiei Gândul, edilul le răspunde colegilor săi care-i cer excludere.

 


Published in Politica Locala
Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, poate fi eliberat condiţionat, a decis Judecătoria Medgidia, dar hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Constanţa.

 

Judecătoria Medgidia a admis propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă şi a dispus eliberarea condiţionată a lui Mircea Băsescu.

 


Published in Justitie
Câteva sute de ieșeni protestează, în această seară, împotriva Guvernului Grindeanu.

 


Published in Social
Anatolia Vertadella, o italiancă în vârstă de 101 ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos după ce a suferit un transplant de ovar, operație contestată de mulți medici din cauza vârstei sale avansate, scrie Rivista Napoli.

 


Published in Familie
Postul Paştilor, care începe în 27 februarie, este precedat de Săptămâna Albă sau a Brânzei, perioada în care nu se mai mănâncă alimente din carne, ci doar brânză, lapte şi ouă, scrie News.ro. Miercuri şi vineri, în Săptămâna Albă, se mănâncă şi peşte.

 

Săptămâna Albă sau a Brânzei începe luni, după Lăsatul secului de carne. Începând din 20 februarie, ortodocşii nu mai mănâncă alimente cu carne sau carne, în schimb toată săptămâna pot fi consumate produse precum lapte, brânză şi ouă. În plus, în  zilele de miercuri şi vineri se poate mânca şi peste, fiind zile cu dezlegare la pește .

 


Published in Familie
Un tânăr de 23 de ani, din localitatea vasluiană Măluşteni, a fost arestat sâmbătă, 18 februarie de Judecătoria Bârlad, fiind acuzat că a tâlhărit o femeie la drumul mare.

 


Published in Moldova
Deborah Hodge (43 de ani), o mamă singură a patru copii, din Anglia,  care urmează să fie evacuată s-a măritat cu casa în care locuia cu chirie, în fața familiei sale și a prietenilor ei, în încercara ei disperată de a-și păstra locuința.

 


Published in Media
Pe platforma unde se sudează de zor fier beton şi se toarnă ciment, pe Catedrala Mântuirii Neamului , au apărut mai multe „dulapuri” verzi în care muncitorii intră şi ies periodic.

 


Published in Social
Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, i-a cerut ambasadorului rus la Bucureşti, Valery Kuzmin, la o întâlnirea de săptămâna trecută, să evite „o retorică inadecvată în declaraţiile publice“. Pe de altă parte, într-un interviu acordat presei ruse, Kuzmin prezintă propria varianta asupra temelor şi documentelor discutate.

 


Published in Guvern
La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 și 31 ianuarie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

 

Bonurile fiscale emise în data de 2 ianuarie 2017, cu o valoare de 338 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, informează Agerpres.

 


Published in Fiscalitate
Pagina 1 din 2

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top