Items filtered by date: Marti, 21 Februarie 2017

Trei suspecţi de terorism au fost reţinuţi de poliţia franceză azi, în apropiere de Paris, la Clermont-Ferrand şi în marele port Marsilia, din sudul ţării.

 


Published in Eveniment
Rectorul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, Tudorel Toader, ar putea fi numit ministru al Justiției în Guvernul Grindeanu.

 


Published in Slideshow HOMEPAGE
Un autoturism parcat în parcarea din apropierea pieții agro-alimentare din cartierul Alexandru cel Bun a luat foc. Oamenii aflați în zonă nu au putut intervenii, flăcările extinzându-se extrem de rapid.

 


Published in Social
Cel mai mic salariu brut din sectorul public este pregătit să fie 1.750 lei chiar din ianuarie 2018, iar bugetarii să beneficieze ulterior, până în 2020 inclusiv, de o creștere medie salarială de circa 56%, incluzând creșterile deja promise în sectorul preuniversitar, sănătate și cultură.

 

Creșterea va fi însă diferențiată în funcție de salariul fiecăruia. Guvernul vrea însă ca salariul minim din sectorul public să fie peste salariul minim pe economie aplicat și în sectorul privat, potrivit Profit.ro.

 


Published in Joburi
Un şofer beat care a fost amendat de poliţie ar fi fost bătut de o poliţistă, după ce i-ar fi spus femeii că seamănă cu Elena Udrea. Bărbatul a ajuns la spital, cu ruptură de vezică urinară şi a fost operat de urgenţă. Poliţia spune că investighează incidentul.

Published in Social
Becky Gagen, în vârstă de 45 de ani, se poate considera o şoferiţă norocoasă. Maşina femeii, un McLaren, modelul Spider 650S, a luat foc în timp ce se afla în trafic.

 


Published in Auto
Veștile sunt triste în ceea ce privește recuperarea jandarmului rănit la protestele din Piața Victoriei.

 


Published in Sanatate
Poliţia Locală Târgu Jiu prelungeşte suspansul în cazul sancţiunilor pe care vrea să le aplice unor bărbaţi din oraş care au criticat instituţia pe Facebook.

Published in Social
Marti, 21 Februarie 2017 17:13

Olanda legalizează cultivarea marijuanei

Parlamentul olandez a votat marţi pentru permiterea cultivării de marijuana, legalizând astfel politica tolerantă a ţării faţă de cannabis ce durează de multă vreme, notează Reuters. 

 


Published in Panorama
Rectorul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, Tudorel Toader, ar putea fi numit ministru al Justiției în Guvernul Grindeanu.

 


Published in Guvern
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top