fbpx
Portokal

Items filtered by date: Joi, 02 Martie 2017

Astra Giurgiu s-a impus cu 3-2 în deplasarea disputată joi seara, la Poli Iaşi, într-un meci restant din cadrul etapei a 23-a a Ligii 1.

 


Published in CSMS Iasi
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat, joi, directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, să găsească soluții urgente pentru aplicarea unui tratament bituminos pe drumul național DN 24 C, singurul drum național de pământ din județul Botoșani.

Published in Guvern
În data de 4 martie 2017, se împlinesc 40 de ani de la cutremurul din 1977.

 

Astfel, în data de 3 martie 2017 la ora 12:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Iaşi invită toţi cetăţenii judeţului Iaşi să ia parte la un exerciţiu de pregătire de amploare, prin simularea unui cutremur.

 


Published in Administratie Locala
Premierul Sorin Grindenu a decis, joi, în şedinţa de guvern, schimbarea din funcţie şi numirea cu caracter temporar a trei prefecţi în judeţele Braşov, Sibiu şi Buzău şi a doi subprefecţi din Sibiu şi Teleorman.

 

Prefectul judeţului Braşov pe care premierul l-a numit în funcţie, joi, este un fost senator PDL, iar în judeţul Teleorman l-a numit în funcţia de subprefect pe directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu Ionel Oprea.

 


Published in Guvern
Un cuplu din Marea Britanie a avut nevoie de ajutorul pompierilor, după ce a rămas blocat în noroi, în Cornwall. Operațiunea inedită a durat aproximativ 45 de minute, relatează presa britanică.

 


Published in Media
Parlamentul European a cerut să se adopte măsuri simetrice pentru SUA și să se introducă vize pentru cetățenii americani, deoarece Washingtonul nu elimină vizele pentru mai multe țări din blocul comunitar, inclusiv România.

 

Parlamentarii europeni au adoptat o rezoluție în acest sens, cerând Comisiei să adopte măsurile legale necesare „în termen de două luni”. Textul redactat de comisia pentru libertăți civile a fost adoptat prin vot liber cu ridicare de mâini, potrivit unui comunicat al Parlamentului European.

 


Published in Panorama
Mai mulți ieșeni au postat pe rețelele de socializare fotografii făcute astăzi cu râul Nicolina în care se vede clar că poluarea încă este masivă pe cursul de apă. De partea cealaltă, reprezentanții Apelor Române spun că acțiunea de stopare a poluării este aproape de final.

Published in Administratie Locala
În ședința de guvern de joi, ministrul Agriculturii Petre Daea a luat cuvântul pentru a prezenta ultimele decizii din agricultură și detalii despre plata subvenților.

 


Published in Guvern
120 de români au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească consumația. Paguba pentru micul restaurant din Bembibre, provincia Leon, se ridică la 2000 de euro. Proprietara restaurantului a spus că este sigură că cei care au păgubit-o erau români pentru că a văzut buletinul unuia dintre ei pe care scria România și apăreau culorile roșu, galben și albastru.

 


Published in Panorama
Aproximativ 150 fermieri din județele Iași și Vaslui au participat astăzi la Conferința Interjudețeană de Agricultură organizată la parcul agroindustrial TransAgropolis.

 

Fermierii au fost invitați să stea de vorbă cu autoritățile locale și județene pentru a se informa despre ultimele noutăți și modificări legislative în acest domeniu. Totodată, s-a discutat despre premisele dezvoltării locale și despre posibilitatea de a accesa fonduri europene pe măsurile destinate agriculturii în exercițiul financiar 2014-2020.

 


Published in Administratie Locala
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top