fbpx
Portokal

Items filtered by date: Luni, 20 Martie 2017

Roşu, maro, violet, verde, albastru închis, albastru deschis şi galben: acestea sunt cele şapte culori alese de natură pentru a colora dunele din insula Mauritius. Înconjurate de vegetaţie, par a fi vopsite, iar culorile se schimbă în funcţie de momentul zilei şi de lumina soarelui.

Published in Turism
Marti, 21 Martie 2017 00:17

Internetul l-a omorât și pe Mr Bean

Știri alarmiste privind moartea îndrăgitului actor de comedie Mr Bean au circulat în aceste zile pe internet. Din fericire, au fost doar zvonuri false.

 


Published in Vedete
Declarații șocante făcute de primarul Mihai Chirica într-un interviu acordat site-ului green-report.ro. El vorbește, printre altele, despre calitatea apei folosite de ieşeni acum câțiva ani, dând exemplu un caz în care oamenii au băut apă cu dejecții de pe o conductă care „avea în ea şobolani morţi de ani şi ani de zile”.

Published in Administratie Locala
Principalul responsabil pentru ştergerea Iaşului din bugetul pe 2017, primarul Mihai Chirica a lansat, în conferinţa de presă din 9 februarie, o nouă fumigenă: „În bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului se găseşte construcţia a două Săli de sport regionale, propunerea Ministerului este pentru Braşov şi Iaşi”.

 


Published in Politica Locala
Un videoclip al WWF Australia arată progresia fenomenului devastant de albire a coralilor în Marea Barieră de Corali din Australia.

 

Marea Barieră de Corali este cel mai mare sistem de recif de corali din lume, cuprinzând aproximativ 3.000 de recifuri şi 300 de insule ce se întind de-a lungul a 2.600 kilometri şi acoperă o suprafaţă de 344.400 km². Reciful este situat în Marea Coralilor în apropiere de coasta Queensland-ului din nord-estul Australiei.

 


Published in Naturism
Premergător  ZILEI  POLIŢIEI ROMÂNE, care va fi sărbătorită la data 25 martie a.c., astăzi , 20 martie a.c., poliţiştii păşcăneni, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier , Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat o activitate de prezentare a tehnicii din dotarea poliţiei ieşene, iar tinerii au primit informaţii utile cu privire la activitatea desfăşurată de instituţia noastră, pentru menţinerea siguranţei cetăţeanului.

 


Published in Social
Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina de Facebook un mesaj privind salariul pe care-l primeşte. În acest sens a făcut public fluturaşul de salariu aferent lunii februarie.

 

El îşi motivează gestul cu umor, în contextul Zilei Fericirii, pentru a arăta „cât de nesimţite sunt salariile poliţiştilor”.

 


Published in Media
Consiliul European a fost informat că premierul May va declanşa pe 29 martie ieşirea Marii Britanii din UE.

 

Comisia Europeană este pregătită pentru lansarea negocierilor cu privire la retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană, potrivit purtătorului de cuvânt al executivului european de la Bruxelles, transmite Reuters.

 


Published in Eveniment
Aproximativ 100 de mineri de la exploatarea de uraniu Crucea – Botuşana au refuzat să intre astăzi în subteran.

 

Minerii au declansat protestele şi ameninţă că vor intra în greva foamei, nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit drepturile salariale.

 


Published in Moldova
Fostul bancher David Rockefeller, cel mai vârstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, și nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller (1839 - 1937), a murit luni la vârsta de 101 ani, relatează Reuters.

 

Bunicul său a fost legendarul magnat al petrolului John D. Rockefeller, iar mama sa, Abby, a fost o proeminentă patroană a artelor și cofondatoare a muzeului MoMa.

 


Published in Panorama
Pagina 1 din 5

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top