fbpx
Portokal

Items filtered by date: Vineri, 21 Aprilie 2017

Filiala municipală a PNL Iași și-a ales astăzi, noua conducere. În cursa pentru șefia filialei s-au înscris cinci candidați: deputatul Marius Bodea, istoricul Dorin Dobrincu, Adrian Bușoi, fostul prefect Dragomir Tomașeschi și jurnalistul Florin Antohi. După ce inițial a fost anunțat drept câștigător Marius Bodea, Comisia de numărare a voturilor a revenit și a anunțat că s-a decis organizarea unui al doilea tur.

 


Published in Politica Locala
Cel puțin 50 de soldați au fost uciși, vineri, în Afganistan, după ce o bază militară din nordul țării a fost luată cu asalt de militanți talibani, a anunțat un responsabil militar, citat de DPA.

 


Published in Eveniment
Un pastor din Taiwan a fost recent arestat după ce a condus un grup de creştini să interpreteze cântecul popular „Iisus mă iubeşte", potrivit unei organizaţii care expune abuzurile cu privire la drepturile omului în China.

 

Pastorul Xu Rongzhang a fost arestat sâmbătă, potrivit organizaţiei China Aid.

 


Published in Panorama
În proiectul Ministerului Finanțelor de modificare a Codului Fiscal în sensul introducerii impozitului pe venitul global, lista veniturilor neimpozabile este mult mai scurtă decât în forma în vigoare a Codului Fiscal. Printre tipurile de venituri care nu vor mai fi din start scutite de impozitare intră: ajutoarele de la stat, indemnizațiile de maternitate și creștere a copilului, despăgubirile și, în anumite condiții, bunurile imobile moștenite.

 

În forma în vigoare a Codului Fiscal, la articolul 62, intitulat „venituri neimpozabile”, găsim categorii de venituri numerotate de la a) la z). În forma propusă de Guvernul Grindeanu, numerotarea se oprește la litera j.

 


Published in Fiscalitate
S-a făcut un nou pas pentru construirea Spitalului Regional de Urgență (SRU) de la Iași. Zilele următoare urmează a fi eliberat certificatul de urbanism pentru acest important obiectiv.

 

Calendarul propus de Ministerul Sănătății presupune prezentarea unui plan funcțional preliminar până în luna iunie axat pe circuitul pacienților în spital și până în luna septembrie a planului funcțional definitiv. Se estimează, că până la sfârșitul acestui an să fie realizat studiul de fezabilitate.

 


Published in Administratie Locala
Imagini exclusive realizate de reporterii și colaboratorii REPORTER DE IAȘI în cartierele cele mai afectate de căderile masive de zăpadă. Mașini distruse, mulți arbori căzuți pe stradă sau printre blocuri, oameni disperați. Imagini dezolante.

 


Published in Social
Duminică, 23 aprilie 2017, jandarmii ieșeni, împreună cu polițiști, polițiști rutieri și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine la Semimaraton Iaşi, aflat la a treia ediţie.

 

Competiția sportivă organizată în scop caritabil se va desfășura între orele 08.30 - 13.30 și va avea trei curse distincte: semimaraton, cursa de 10 km şi cursa populară.

 


Published in Alte Sporturi
Vineri, 21 Aprilie 2017 17:49

CROSUL FIRMELOR - IAȘI 2017

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, mai multe echipaje de jandarmi, împreună cu polițiști rutieri și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine la Crosul Firmelor

 


Published in Evenimente
Poliţiştii din Popricani au depistat, joi, 20 aprilie, doi tineri de 18 și 23 de ani, din comuna Ţibăneşti, respectiv orașul Tg. Frumos, care transportau cu o căruță material lemnos fără a avea documente de provenienţă.

 


Published in Justitie
Erau pasionați de amenajările interioară, așa că au spart o locuință de unde au furat toate echipamentele de care aveau nevoie. Oamenii legii nu i-au lăsat să-și îndeplinească visul.

 

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava au efectuat, joi, o percheziție domiciliară, pe raza comunei Ciurea la locuinţa unui tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat din locuință.

 


Published in Justitie
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top