fbpx

Items filtered by date: Luni, 22 Mai 2017

O dată la câţiva ani, ideea unei armate europene ajunge din nou în atenţia publică pentru a genera tărăboi între aliaţii care nu doresc o alternativă la NATO.

 

Însă, Germania a reuşit în acest an să facă un pas radical în direcţia realizării unei armate europene, fără să stârnească mare interes politic, după ce a anunţat o integrare a forţelor armate cu Cehia şi România, scrie Foreign Policy, preluat de news.ro.

 


Published in Guvern
Un mic orăşel din Botoşani a ajuns în topul localităţilor din România cu cei mai mulţi oameni interceptaţi de anchetatori timp de 5 ani. Şi nu doar atât - localitatea Săveni mai marchează un record: judecătorii au admis toate cererile făcute de procurori în această perioadă. Cifrele apar pe o listă a publicată de un avocat clujean.

 

„N-am primit o astfel de informare că aș fi ascultat, dar sunt convins că de foarte mult timp sunt ascultat”, spune Relu Târzioru, primarul orașului Săveni.

 


Published in Moldova
Din 22 aprilie, în Congo a apărut o nouă epidemie de Ebola.Vestea nu este tocmai surprinzătoare, regiunile africane fiind deseori bântuite de epidemii devastatoare. Totuşi, specialiştii sunt îngrijoraţi de virulenţa epidemiei, care se răspândeşte mult mai rapid decât în mod tradiţional.

 

Din aprilie Organizaţia Mondială a Sănătăţii încearcă să restrângă aria de răspândire a virusului. Cu toate acestea, eforturile par să nu aibă rezultatul scontat. Epidemia continuă să se răspândească, şi, în ciuda faptului că nu a atins scara masivă din 2014, când peste 11 mii de persoane au fost afectate, viteza cu care se răspândeşte epidemia actuală este mult mai mare - peste 800% - nouă noi cazuri fiind semnalate în 24 de ore.

 


Published in Sanatate
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetățean cu dublă cetățenie care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

 


Published in Social
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați au descoperit, ascuns într-un autoturism condus de un cetăţean din R. Moldova, 70 kilograme peşte din diferite specii, impropriu consumului, care a fost predat Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi în vederea distrugerii.

 


Published in Moldova
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit 16.800 de ţigarete de contrabandă, pe care un bărbat cu dublă cetăţenie, romană şi R. Moldova, intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România.

 


Published in Moldova
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat trei cetățeni turci care au încercat să intre ilegal în țară în baza unor pașapoarte turistice turcești falsificate.

 


Published in Moldova
Foști angajați de la fostul Combinat de Utilaj Greu au protestat luni în faţa Prefecturii Iaşi. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile chiar şi de patru ani, unii având de recuperat zeci de mii de lei.

 


Published in Social
Alertă cu bombă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui acolo unde a fost descoperit un colet suspect.

 


Published in Moldova
Relația dintre președintele SUA Donald Trump și soția sa, Melania, a fost subiectul multor dezbateri legate mai ales de comportamentul bizar dintre cei doi. Acum, un nou gest al Primei Doamne a SUA reaprinde speculațiile celor care spun că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia cuplului prezidențial.

 


Published in Panorama
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top