fbpx

Items filtered by date: Joi, 25 Mai 2017

Poli Iaşi a reuşit să se impună la limită, scor 1-0, în „derbiul Moldovei" cu FC Botoşani.

 

Pe o ploaie sâcâitoare spectatorii au avut parte de o partidă destul de antrenantă, cu suficient de multe ocazii.

 


Published in CSMS Iasi
Primarul unei comune din Timiș s-a făcut de râs pe internet cu fotografiile pe care i le-a trimis unei tinere pe care încerca să o cucerească. Se pare că la insistențele fetei, edilul nu numai că s-a fotografiat în chiloți roz, dar a avut nesăbuința să îi trimită și o fotografie în care apare fără lenjerie intimă. El susține că acea fotografie reprezintă un trucaj.

 


Published in Social
Fostul premier grec Lucas Papademos, 69 de ani, a fost rănit în urma unei explozii, ce a avut loc joi după-amiază în centrul oraşului Atena.

Published in Panorama
După o perioadă de câteva luni pentru întreţinere şi un interval de câteva săptămâni necesară pornirii, iată că acceleratorul de particule din Geneva funcţionează din nou la capacitate maximă.

 


Published in Naturism
Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției, a declarat joi că accesul în arhiva SIPA, în anul 2013, s-a făcut pentru că ANP, depozitarul arhivei, sesizase Ministerul Justiției că se defectase un corp de iluminat.

 


Published in Justitie
Trafic dat peste cap în centrul Iașului. În urma restricțiilor de circulație impuse de municipalitate în zona Palatului Culturii, mașinile circulă bară la bară pe mai toate străzile din zona centrală.

 

Pentru a parcurge distanța dintre străzile Sf. Lazăr și Smârdan sau pentru a ajunge pe Anastasie Panu, la Hala Centrală, șoferii au nevoie de 20-30 de minute. Practic, se înaintează cu viteza melcului. Trafic de coșmar este și în Târgu Cucu.

 


Published in Social
Un fost sergent în Armata Română, din judeţul Dâmboviţa, şi-a găsit sfârşitul pentru o datorie de numai 15 lei. Bărbatul, de 42 de ani, a fost bătut atât de rău de individul căruia îi datora banii încât medicii nu l-au mai putut salva.

 


Published in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră, pentru un ansamblu de vehicule la volanul căruia se afla, o asigurare falsă.

 


Published in Social
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit 10.000 de ţigarete ascunse în spatele banchetei unui autoturism condus de un cetăţean român.

 


Published in Moldova
Dan Voiculescu a cerut, din nou, eliberarea condiţionată. Este a doua încercare făcută de fostul senator, care a executat mai puţin de trei ani din pedeapsa de zece ani de închisoare la care a fost condamnat în 2014.

 

Solicitarea se va judeca pe 22 iunie.

 


Published in Justitie
Pagina 1 din 5

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top